Amikor ajándék ötleteket keresünk, különösen férfiaknak, akkor nincs könnyű dolgunk. Milyen ajándékot vegyünk születésnapra, karácsonyra, esküvőre, búcsúztatóra, ami egyedi, maradandó, kreatív és vicces? Gyakori az is, hogy szakmával vagy hobbival kapcsolatos ajándékkal szeretnénk meglepni családtagunk, barátunk munkatársunk, de még nem találtuk meg a megfelelőt. Milyen ajándékot adhatunk mondjuk a fogorvos ismerősünknek a  polcokról ránk kacsintó, ,A legjobb fogorvos’’ feliratú, fog alakú bögrén kívül?  Például egy fogorvost ábrázoló fém ajándék figurát a Fém Ajándéktól! De mit is jelent mindez?

Exkluzív ajándékok, fémszobrok, fémfigurák újrahasznosított anyagokból – környezettudatos vásárlóknak!

A Fém Ajándék által készített egyedi, személyre szabott ajándékok fémből készülnek. A fémszobrok, figurák csavarok, drótok, lemezek, csapágyak, csavaranyák és forgácsok kombinációjából jönnek létre. Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, ezért az online rendelés során kérhető gravírozás, rendelhető női vagy férfi figura, de rendelhető akár olyan szobor is, ami nem szerepel a webáruház kínálatában. Ez azért lehetséges, mert amellett, hogy a fém nagyon jól újrahasznosítható, felhasználási módjának szinte csak a képzelet szab határt.               

Egyedi és vicces fém ajándékok, szobrok, figurák kategóriánként

,,Ajándék lónak ne nézd a fogát!’’ – tartja a mondás. Amikor ajándékot kapunk és esetleg nem passzol az elképzeléseinkhez, az illem az udvariasságot kívánja meg. De a legjobb, ha úgy ajándékozunk, hogy olyan ajándékot választunk, amiről tudjuk, hogy a másik örülni fog neki és igazi mosolyt kapunk érte.  Ajándékvadászat közben ehhez jó kiindulási pont, ha jól ismerjük az ajándékozottat: mit szeret, milyen ízlése van, mit dolgozik, van-e valamilyen hobbija. A Fém Ajándék több kategóriában is kínál figurákat, beleértve a munkát, a sportot, a hobbit vagy akár a zenét. Van egy nagyon jó fogorvos vagy autószerelő az ismerősi körünkben? Esetleg egy szenvedélyes teniszező vagy egy páratlan ritmusérzékkel megáldott dobos ismerősünket szeretnénk meglepni valami nem hétköznapi dologgal? Vagy esetleg a bringázást kedvelő ismerősünknek keresünk valami személyre szóló tárgyat? Talán rendőrnek keressük az ideális ajándékot? A Fém Ajándék többek között számukra is készít ajándéktárgyakat, de kínálatukat képezi több, mint 80 féle figura – de ami nem szerepel a kínálatban, azt az alkotó megálmodja az igények szerint.  

Ritka, kreatív és minőségi, nem hétköznapi dísztárgyak, életképek ajándékba a Fém Ajándéktól.       

Ajándékozz fém ajándékot karácsonyra!

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak 2021-ben

Karácsonyi ajándék apukáknak – mit vegyek karácsonyra apának?

Mit vegyek karácsonyra annak, akinek mindene megvan?

Karácsonyi ajándék kollégának, munkatársnak