Az esküvői Dj-k egyre keresettebbek Magyarországon is.

Nem csak zeneszámok ezreinek kell villámgyorsan kéznél lenniük, hanem minden felmerülő zenei kérésnek is eleget kell tenniük.
Mivel az igények folyamatosan növekednek, a szolgáltatók száma is ezzel együtt növekszik.

A következőkben felsorolunk 5 fontos tényezőt, amelyeket egy esküvői Dj-nek feltétlenül nyújtania kell azért, hogy a lakodalom sikeres legyen.

esküvő dj

5 dolog, amit egy jó esküvői Dj-nek tudnia kellene

 1. Az esküvői Dj-nek minden zeneigényt ki kell tudni elégíteni

  A lehető legfontosabb ponttal kezdjük. Az esküvőkön a pult mögül játszunk és a vendégek a pult mögé továbbítják a dalkéréseiket. Ezért fontos, hogy a Dj-nek álljon rendelkezésére mobil internet. Csak így tudja 99,9 %-ban garantálni, hogy a megfelelő zeneigény valóban teljesíthető legyen.
  Ha olyan esküvői vendégek vagyunk, akiknek a zenei kéréseit teljesítik, akkor jól érezzük magunkat.
  Számunkra fontos, hogy minden korosztály jól érezze magát pl.: itt van 9+1 dal esküvőre a nagyinak 
 2. Egy jó esküvői Dj élőben játszik, nem csak a laptopjával bűvészkedik
  A kitűnő és egyedi esküvői Dj-k és művészek mellett sajnos mindig akad egy-kettő olyan is, akik a lehető legegyszerűbben szeretnék letudni a feladatot.
  A laptopjukról egy kattintással zenét varázsolnak (és ezért magas honoráriumot zsebelnek be), vagy vannak „művészek”, akik a youtube-ról, vagy más platformokról előre elkészített party mixeket játszanak le és így próbálják meg a lakodalmunk hangulatát alakítani.

  Tippünk: Különösen figyeljünk oda arra, hogy kiben bízunk meg életünk legszebb napján. Egy Dj-nek hatalmas felelőssége van egy esküvőn: mi is és a vendégeink is egy életen át emlékezni fognak erre a napra.

  Tippünk: részletesen tisztázzunk a Dj-vel, azt, hogy normál esetben milyen technikával dolgozik (egy egyszerű laptoppal és keverőpulttal, vagy magas minőségű kontrollerrel élőben).
  esküvő dj
 3. Egy jó esküvői Dj-nél van lehetőség arra, hogy a buli elejétől a végéig is játszon (Open End)
  Sokan azon a véleményen vannak, hogy a garancia arra, hogy a rendezvény elejétől a végéig játszanak abszolút szemtelen kihasználás, ezért ők gyakran nem is adnak árajánlatot, vagy nyomott áron kínálják a szolgáltatást.
  Ezért győződj meg arról, hogy a kiválasztott Dj-nél van-e arra lehetőség, hogy a rendezvény elejétől a végéig játsszon.
  Ez azért szükséges, hogy a költségeken spórolj és a vendégeid egy felejthetetlen partiban vegyenek részt, mivel ezért jönnek az esküvődre.
 4. Egy jó esküvői garantált (Back up) szolgáltatást nyújt
  Mi történik, ha szerződtetett Dj felmondja a szerződést vagy megbetegszik? Sok jegyespár magára marad ebben az esetben és nem lesz zeneszolgáltatás az esküvőjükön. Ekkor megpróbálják a rádiót felhangosítani, vagy számítógépről zenéket lejátszani. Lehet próbálkozni, de a szíve mélyén mindenki tudja, hogy ennek a vége kudarc lesz.
  Ezért fixáljátok le, hogy a szerződtetett Dj minden esetben garantálja a szolgáltatást. Ezzel a Dj-nek  hatalmas felelőssége lesz és nem tud olyan egyszerűen kibújni a vállalt kötelezettsége alól.

  esküvő dj
 5. Egy jó esküvői Dj-nek van vezeték nélküli mikrofonja és ezt rendelkezésre bocsátja a beszédekhez és játékokhoz
  Minden esküvőn vannak beszédek és majdnem minden esküvőn vannak játékok. Mindegy, hogy ezeket a Dj vagy a vőfély moderálja, a lényeg, hogy a beszédekhez és a játékokhoz is szükség van egy jó vezeték nélküli mikrofonra.
  Ezt minden esetben a Dj-nek kellene rendelkezésre bocsátani, nem pedig az adott helyszínnek, vagy valaki másnak kell biztosítani. Éppen ezért tisztázzátok le ezt is a szolgáltatás megrendelésénél.

  Végszó
  Ha a fent felsorolt pontokat figyelembe veszitek az esküvőtök szervezésénél, már jó úton jártok. Sok múlik még a szimpátián is, nagyban befolyásolja ez a tényező is azt, hogy végül melyik Dj-re esik a választásotok.Reméljük segítettünk nektek ezekkel a pontokkal. Csodálatos ünneplést kívánunk nektek és minden jót a közös jövőtökben.

  esküvő dj
Setler Alex

Megnézem a kedvező esküvő dj csomagajánlatokat!

Kapcsolódó témák:

AJándék ötletek zenészeknek, zenetanároknak – gravírozott fém csavar szobor