Az állami ellátás egyre szövevényesebb és kacskaringósabb betegutakra visz, és bár a magánegészségügy szerepe és elérhetősége egyre nő, az egészségügyi helyzet átláthatósága fokozódó kihívást jelent a gyógyulni vágyók számára. 

A Targenta abban segít, hogy mikor, mivel hova érdemes fordulni, ha valaki elakadt az úton, szeretné a vargabetűket levágni és gyorsabban szeretne megoldásokat találni maga vagy családtagja számára.

Ezekre az esetekre fejlesztettük ki a Komplex Betegút Támogatás szolgáltatásunkat, amely során egy általános orvosból, egy gyógyszerészből és egy természettudományos kutatói végzettséggel rendelkező szakemberekből álló Team foglalkozik az Ön esetével – teljes mértékben személyre szabottan! 

Ezt a fajta segítséget akkor ajánljuk leginkább, mikor valaki több krónikus és/vagy akut betegséggel is küzd. 

Ilyenkor kezdetként összegyűjtjük az összes releváns orvosi leletét, összevetjük és összegezzük a bennük látottakat, és megkeressük az el nem varrt szálakat. A leletekben talált diagnózisok, valamint a nem diagnosztizált, de gyanús betegségek, tünetek alapján lekérdezzük a 12000 magyarországi orvosi szolgáltatást tartalmazó adatbázisunkból, hogy mely lehetőségek relevánsak az Ön számára a magánszektorban. 

Ezt követően a lehetséges állami és magán lehetőségek alapján potenciális betegutakat rajzolunk föl és átnézzük az aktuális gyógyszerezését is. Erről készítünk egy Személyre Szabott Dossziét, amiben egyrészt érhetően és rendezetten összefoglaljuk az eddig történteket, leírjuk a lehetséges továbblépési pontokat (konkrétumokkal), csatoljuk az Ön számára releváns szolgáltatások ár szerint rendezett listáját térképpel.

Zárólépésként a Dossziéban foglaltakat ismeretetjük szaktanácsadással egybekötve egy videokonferencia keretében. 

A visszajelzések alapján eddig kivétel nélkül mindenkinek előrelépést jelentett a Betegút Támogatás igénybe vétele az addigi állapotához képest. Amennyiben úgy gondolja, hogy Önnek is segíthetünk, regisztráljon az app.targenta.org oldalon és válassza a Komplex Betegút Támogatást!