A nagy nyári melegben minden kétséget kizáróan nagyon jó barátunk lehet egy szoknya. Szerencsére idén igazán divatosak a szoknyák, így számos darab közül válogathatunk, kezdve a romantikusaktól a sportosabbakig. Cikkünkben összegyűjtöttünk neked 5 különböző stílusú divatos női szoknyáta sojo.hu-ról, melyekben egy dolog közös: káprázatosan fogsz kinézni mindegyikben!

Fel az állatmintákkal: újra itt a leopárdmintás női szoknya

A leopárdmintás ruhadarabok időről időre felütik a fejüket a divat világában. Most úgy tűnik egy jó darabig maradni is fognak, így ideje beszerezned neked is egy ilyen mintás darabot. Az alábbi szoknya például egy tökéletes választás! Az elől felvágott része miatt merész, de nem túl kihívó, így nyugodtan hordhatod nappal is. De arra készülj fel, hogy sok elismerő pillantást fogsz bezsebelni, mikor ezt viseled.

Bűvölj el mindenkit egy virágmintás női szoknyával

Nagyon divatosak manapság a virágmintás ruhadarabok is. Ez a rövid női szoknya az apró kék és piros virágokkal, a nagy fodrokkal elbűvölő hatást kelt. A sárga alap pedig vidámságot és energikusságot sugároz, remek viselet egy szép nyári napon. Vegyél fel hozzá egy egyszerű felsőt és egy szandált!

Viselj tüllszoknyát a garantált csábításért

A tüllszoknya egy nagyon divatos és nőies ruhadarab, sőt, azt is állíthatjuk, hogy az egyik legromantikusabb is. Ez a magas derekú rózsaszín női szoknya a kerekebb és a vékonyabb hölgyek számára is előnyös, egy igazi joli joker. A rétegelt kialakítás miatt rendkívül egyedi, ezt viselve garantáltan le fogsz venni mindenkit a lábáról!

Rózsaszín tüllszoknya 2020

Farmer szoknya a szaladgálós napokra

A farmer egy nagyon sokoldalú anyag, szeretjük, hiszen bírja a strapát, kényelmes és természetes anyagból is van. Nem csak remek nadrágokat és kabátokat, de szoknyákat is lehet belőle készíteni, melyeket ugyanolyan kellemes viselni. Ez a térd alá érő, szaggatott női farmer szoknya laza, de mégis kifejezetten csinos. Az A-vonalú szabás miatt nőies, de hordhatod nyugodtan edzőcipővel is. Letisztult hatásért párosítsd egy fehér pólóval, vagy dobd fel egy mintás blúzzal!

Elegánsan, rakott szoknyában

Különleges alkalmakra nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő darabot, de ezzel a rakott női szoknyával nem nyúlhatsz mellé. Klasszikus darab, mélykék színe miatt pedig nagyon elegáns, viselheted esküvőre, színházba, ballagásra vagy akár egy romantikus vacsorára kedveseddel.

Reméljük, megkönnyítettük a dolgod, és könnyebb lesz kiválasztanod, hogy milyen szoknyát vegyél fel legközelebb. A sojo.hu-n még sok-sok csinos női szoknyát találsz, nézz szét itt, és válogass kedvedre, most még hatalmas akciók is várnak!