A londoni székhelyű Dxt3r a Hip-Hop és az RnB/Soul műfaj új arca, aki szeret kísérletezni a ritmusokkal, és komoly hozzájárulást tett a zeneiparhoz saját dalainak tervezésével és felvételével. Mixing Mastering mérnöki szakot tanult, és olyan kiváló énekesekkel dolgozott együtt, mint BRYAN THE MENSAH, EmySmith és Green Baker. A következetességéről ismert Dxt3r havonta ad ki dalokat, és az akkoriban nagyra becsült Aura ProSounds kiadóhoz kötődik.

Beatjei és dalai egyediségükről ismertek, és azoknak a törekvő énekeseknek, akik lehetőséget keresnek arra, hogy egy kivételes márkával társuljanak, feltétlenül nézzék meg a zenéjét. Dxt3r számos leendő zenésznek segített, akiknek köszönhető a kiemelkedő ütemek és mixek.

Olyan számokkal, mint a Broken Pieces, a Dxt3r azonnal felkerül a slágerlistákra a HipHop, RnB és Soul műfajokban. Hangtervezőként, keverő/master mérnökként és zenei producerként betöltött szerepei fenomenális hírnevet vívtak ki neki az iparágban, és ez tovább segítette a zenei hierarchiában való feljebb lépést.

Legyen szó az Aperitivo visszhangjairól vagy az Oye Mi’jita kiváló minőségű produkciójáról, a Dxt3r zenéje feldobja Önt. Az izgalmas ütemek rajongóinak tehát figyelniük kell, amikor 2021-ben megjelenik új tűzzenei dalai, például az Eyes On You.


Miben segíthet neked Dxt3r?

Kapcsolódó cikkek, írások

Kapcsolat

https://dxt3r.com/#contact