Mindannyian keressük az exkluzív, egyedi élményeket, hiszen időnként szükségünk van a luxus érzésére! Arra az egyedi, megismételhetetlen érzésre gondolok, amikor kiszakadunk a hétköznapokból és belecsöppenünk egy más világba. Erre egy nagyon jó megoldás a limuzin bérlés!

Limuzinban utazni teljesen új élmény, mindenki aki kipróbálja, gyermeki lelkesedéssel éli meg minden percét!

Limuzin bérlés alkalmakra

Többféle alkalomra is szoktak limuzint bérelni. Egy születésnap, egy házassági évforduló igazán különlegessé válik, ha egy limuzinból csodálkozunk rá a világra! Ha buliba vagy bálba mész, akkor a csodálkozó tekintetek csak rád szegeződnek majd. Van, aki legénybúcsúra vagy lánybúcsúra bérel limuzint, hogy végig együtt legyen a csapat és felejthetetlen legyen az élmény. Egy városnézés is könnyen megoldható, a limuzinból minden város sokkal szebben mutat!

limuzin-berles

Megbízható limuzin bérléssel foglalkozó cég

Sok cég foglalkozik limuzin bérbeadással, ezért nem könnyű választani közöttük. Összefoglalom a fontos szempontokat, hogy könnyebb legyen a választás:

  • Legyenek referenciák!
  • Legyen legalább 3-4 féle limuzin, amiből választani lehet!
  • Legyen kedves és udvarias a sofőr!
  • Legyen tiszta és igazi luxust nyújtó a limuzin belseje!
  • Az a limuzin érkezzen, amit kiválasztottál!
  • Legyenek extra ajándékok, meglepetés!

Természetesen mindenkinek vannak egyedi elképzelései, igényei, amiket szintén teljesítsen az adott cég. Így lesz igazán felejthetetlen az a nap! A megbízhatóság és korrektség alapvető elvárás.

A limuzin bérlésre a Limocenter csapata a legjobb választás! Limocenter, a megbízható limuzin bérlés!

Választható limuzinok

Igazán különleges limuzinok között válogathatsz! Létezik Hummer limuzin, ami egy Hummer meghosszabbított limuzin verziója. Tiszteletet parancsoló külseje a limuzinoktól elvárható luxust rejti. Sokkal erőteljesebb, férfiasabb hatású.

Létezik még Ford limuzin, aminek az eleje nagyon jellegzetes hűtőráccsal rendelkezik. Összetéveszthetetlen más típusokkal.

A Lincoln ultra stretch limo a hagyományos limuzinok formáját követi, ami tipikusan a limuzinok dizájnját idézi fel.

A limuzinok belseje

hummer-limuzin-belso

Minden kényelmet és luxust megtalálhatsz a limuzinok belsejében! Valódi bőr kárpitozás, tv, pezsgő, napfénytető, diszkó fények, mini-bár.

A napfénytetőn kihajolva integethetsz a járókelőknek és élvezheted a sztároknak kijáró figyelmet!

 

Extra ajándékok a limuzin bérlés mellé

Mindenki egy pezsgőt kap ajándékba, amit az utazás közben elfogyaszthat.

Szórakozóhelyekre ingyenes belépés jár.

 

Ne hagyd ki ezt az élményt! Pipáld ki a bakancslistádon a limuzinos utazást! Egy napra Te is igazi sztárnak érezheted magad!