Az energiaárak hirtelen nagymértékű emelkedése miatt sokan szeretnék csökkenteni a lakásuk fenntartási, fűtési és hűtési költségeit, amit elsősorban a szigeteléssel lehet megvalósítani. A meleg jelentős része a padláson keresztül távozik az épületből, így a legfontosabb és a legegyszerűbb is a padlásteret ellátni valamilyen szigetelő anyaggal. 

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mivel érdemes számolni, ha szigetelésről van szó, valamint eláruljuk egy purhabszigetelő szakember elérhetőségét is.

Hogyan érdemes szigetelni a padlást?

A hagyományos szigetelési formák az egyenetlen padlástérben, ahol több a beugró, kémény is van nehezen vagy egyáltalán nem alkalmasak a padlástér szigetelésére. Napjainkban azonban már a modern technológiáknak hála, fújható szigeteléssel sokkal gyorsabban és megfelelőbben meg lehet oldani ezt a feladatot. Szigeteléssel melegebb, kényelmesebb az élet, a házban jobb a komfort érzetünk, ráadásul jelentős költségeket takaríthatunk meg általa.

Miért jó a purhab szigetelés?

A modern technológia a szigetelés frontjára is betört a fújható szigeteléssel. Rengeteg előnye van a hagyományos szigetelési technológiával szemben, hiszen nincs vágás, összeillesztés, így hulladék sem keletkezik, sokkal gyorsabban elkészül, akár 1 nap  alatt is megvan.

Egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, természetes anyagokból készül, környezetbarát. A régi szigetelő anyagokkal szemben a fújható purhab nem zsugorodik, nem esik össze, átereszti a párát, víztaszító, nem mozdul el, nem vetemedik. Jó a légáteresztő képessége, nem éghető tűzvédelmi kategóriába sorolt. Minden rés kitölthető vele, minden anyaghoz képes tapadni hiszen a purhabot ragasztóként is alkalmazzák.

Azon kívül pénztárcabarát is, hiszen sok előnyéhez képest viszonylag olcsón megoldható a szigetelésnek ez a fajtája. A hagyományos szigetelésnél a szigetelés után nem lehet rálépni a kész területre, mert a hungarocell vagy a tekercses szigetelő anyag összeesik a járás hatására és használhatatlanná válik. A fújható szigetelésnél ez nem a probléma nem áll fenn, a padlás továbbra is járható marad. A fújható szigetelések üveggyapotból, kőzetgyapotból, polisztirol gyöngyből, cellulózból, purhabból, kenderből, farost anyagokból készülnek.

Mit kell tudni a Purhabszigetelés cégről?

A purhab szigetelő cég tulajdonosa 20 évig Magyarországon dolgozott az építőiparban vállalkozóként, majd a 2008-as válságot követően Ausztriában folytatta munkáját. Az ott megszerzett tudást szeretné itthon kamatoztatni a purhab fújó vállalkozásával, hiszen ez a fajta szigetelés már a jövő technológiája.

Gyors és szakszerű kivitelezéssel már pár ezer forintos négyzetméterenkénti áron megvalósítható. Családi házaknál akár lapostető vagy hullámpala esetében is, sőt a ma már több helyen fellelhető trapézlemezes megoldásnál is alkalmazható. De megoldható vele a gazdasági épületek, tartályok, egyéb speciális felületek szigetelése is.

Hogyan tudunk a Purhabszigetelővel kapcsolatba kerülni?

A weboldalon fent lévő telefonszámon +36/30 6005407 felhívhatjuk, kérhetünk visszahívást is, vagy írhatunk email-t is,a purhabszigetelo@gmail.com email címre.

Összegezve

Elmondhatjuk, hogy ha szigetelteni szeretnénk érdemes felvenni a kapcsolatot a Purhabszigetelés vállalkozással, hiszen viszonylag olcsó áron juthatunk tökéletes szigeteléshez, amivel csökkenteni tudjuk a házunk fűtési és hűtési költségeit.


Kapcsolódó cikkek