A fürdőszoba az utolsók között van, amelyet egy lakásfelújítás során a listán szerepeltetünk. Sokáig méltatlanul hanyagolt területe volt az otthonoknak, pedig rendkívül fontos, hogy a lakberendezés során erre is hangsúlyt fektessük. A Zuhanykabinszaniter webáruház a különböző eszközöktől kezdve, a zuhanykabinokon át, egészen a kádakig kínál lehetőséget egy kényelmes fürdőszoba kialakításához.

Fürdőszoba kellékek online

A fürdőszobai berendezések alapjait a szaniterek adják, hiszen egy jól kiválasztott kád, kabin vagy éppen mosdó lelket önthet az unalmasnak tűnő helyiségbe. Mivel a napjaink többsége itt kezdődik el és itt is fejeződik be, így nagy jelentősége van annak, hogy milyen felszereltséget kap. A Zuhanykabinszaniter segít, hogy megalkothasd a tökéletes zuhanyzót, ahol aztán minden nap komfortosan érezheted magad.

A helyiség megtervezése során több szempontot is figyelembe kell venni, csak így választhatjuk ki a fürdőszoba kellékek online választékából a megfelelő darabokat. Fontos a praktikusság, az elegendő hely, a könnyű tisztán tarthatóság és nem utolsó sorban az egységes stílus.

A Zuhanykabinszaniter kínálata

A rendkívül széles zuhanykabin és egyéb kiegészítő választékban biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelő szanitereket. Kellékeket számos méretben, formában, színben és anyagban vásárolhatsz. Legyen szó akril kádról, gőzkabinról, radiátorról vagy éppen csaptelepekről, rengeteg dolog van készleten. A termékek a legtöbb stílusban megtalálhatóak, akár minimalizmus, akár az extravagáns kialakítás a cél.

A webáruházban vásárolhatsz zuhanykabint, zuhanyfalat, tálcákat és ajtókat, zuhanypaneleket, folyókákat, zuhanyfej szetteket, de még klasszikus, modern és rusztikus bútort is. Emellett lehetőséged van rendelni íves vagy szögletesgőzkabint, hidromasszázs kádat, vagy zuhanykabint, finn, vagy infraszaunát, illetve jakuzzit és tükrösszekrényt egyaránt.

Az online felületen számos márka képviselteti magát. Legyen szó Alföldi, Diplon, Wellis, Sanovit vagy éppen Mofém gyártmányokról, szinte bármit megtalálhatsz. Könnyen választhatsz például Alföldi mosdókagylókat vagy WC-ket, illetve Wellis zuhanyoszlopokat, szanitert, estleg szögletes kabint. Érdemes tehát körbe nézni a Zuhanykabinszaniter kínálatában, hiszen itt szinte bármit megtalálsz.

Vásárlás a Zuhanykabin webáruházból

A termék kiválasztását követően megrendelheti az adott kiegészítőt. Ekkor egy gépi visszaigazolást kap, amelyet a rendszer automatikusan generál. Ez azt jelenti, hogy mi a rendelést megkaptuk, ezt követően elkezdjük azt feldolgozni. A csomagot igény esetén házhoz is szállítjuk az ország egész területén. A termékek szállítási díja függ azok fajtájától, tehát a szolgáltatás nem ugyanannyiba kerül egy kád vagy kabin esetében, mintha egy csaptelepről lenne szó. További információkat a cég honlapján találhatsz ezzel kapcsolatban.

Amint feldolgozták a megrendelést, részletes visszaigazolást küldenek, amelyben megadják a szállítás várható időpontját, valamint bekérik az előleget. A csomag a pénz beérkezését követően indulhat útnak. Az előleggel csökkentett összeget pedig átvételkor készpénzben vagy előre utalással van lehetőséged kiegyenlíteni.

Információ:

Weboldal: zuhanykabin-szaniter.hu

Telefon: +3670/3859796


Kapcsolódó cikk:
Fürdőszoba csempe ötletek