A kutyagazdik legtöbbször mindent megtennének azért, hogy kedvencük jól érezze magát. Mi több, olyannyira büszkék a jólnevelt kutyusra, hogy szívesen vásárolnak számára magas minőségű dizájn termékeket. Legyen szó nyakörvről, pórázról, paracord termékekről vagy bármilyen más kutyás kiegészítőről, a Chilicord Ebdesign kínálatában biztosan megtalálod! Olvasd el cikkünket és tudj meg többet a kínálatról!

Chilicord kötél kollekció

Unod már a megszokott kellékeket? Szívesen dobnád fel a sétáltatás élményét színes kötél pórázzal és nyakörvvel? A Chilicord minden elképzelhető színkombinációban kínál köteleket. Ráadásul ezek a darabok kimondottan puhák, így kényelmesek minden eb számára. A széles választékban pedig még kiképző póráz is szerepel.

Paracordot az ebeknek is!

A paracord termékek először a karkötők és az ékszerek világát hódították meg. Alapanyaguk ejtőernyős zsinór, s éppen emiatt olyan vonzók! Krízishelyzetben ugyanis szétbontva több méter, akár életmentéshez is használható zsinórt kapunk belőlük!

Miért jó a paracord kutyáknak?

Napjainkban népszerűek a paracord kiegészítők kutyáknak. Ha belegondolunk, jópár előnyük van az átlagos nyakörvekhez és pórázokhoz képest.

  • Kiemelten strapabírók, így gyakorlatilag soha nem szakadnak el.
  • Vízálló és könnyen tisztítható anyagból készülnek. Ez kutyasétáltatáskor nagyon jól jön.
  • A gazdira és kedvencére szabhatók: sokféle mintázatból, színből és vastagságból válaszhatunk.

Paracord termék választék kutyáknak

A Chilicord Ebdesign felkészülten várja a paracord termékekre vadászó gazdikat. Nyakörvekből 2-5+ cm széles darabokig minden megtalálható. Emellett még henger paracord nyakörvet is választhatunk. Pórázok tekintetében fix méretű-, kiképző-, retriever-, dupla- és felvezető darabokat is tartalmaz a kínálat.

Praktikus kiegészítők ebeknek

A Chilicord Ebdesign a megjelenésen kívül a praktikumra is ad. Számos olyan terméket kínál, mely megkönnyíti a gazdik mindennapjait. Például az alábbi darabokat:

  • autós biztonsági övek
  • jutalomfalat-tartók
  • különféle hámok
  • bilétatartó nyakláncok és biléták
  • kakizacsi-tartók
  • hasznos kiegészítők kenneleknek
  • játékok

Chilicord termékek kutyás gazdiknak

Nemcsak az ebek, hanem a gazdik is pompázhatnak Chilicord termékekben. Vásárolhatunk kedvencünk nyakörvével harmonizáló karkötőt. Emellett beszerezhetünk egy divatos pólót, tornazsákot vagy párnahuzatot is, igazi kutyabolondoknak szóló feliratokkal.

Összefoglalva: A Chilicord Ebdesign webshop azoknak szól, akik szeretik kutyájukat és a legjobbat akarják neki. Minden termékükre jellemző a praktikum, az időtállóság és a kiemelkedő design. Ilyen kiegészítőkkel gazdi és kedvence még nagyobb örömmel vághat bele a sétába.

Chilicord Ebdesign elérhetősége: https://www.chilicord-ebdesign.com/