Nem tölt a laptopod? Tönkrement a géped? Elveszett a töltőd? Minderre segítséget nyújt a Laptopakkumulátor webshopja, ahol kiváló minőségű kiegészítők közül válogathatsz a jól bevált notebookodhoz. Ismerd meg közelebbről a laptop töltő webshopot!

A webshop választéka

A webáruház kínálatában megtalálhatóak a rendkívül magas minőségű utángyártott akkumulátorok, mobiltelefonok és tablet akksik, szerszámgép kiegészítők, de még kamerához szükséges darabok is. Minden termék vásárlásánál segítséget adnak, hogy hol találod meg a szükséges adatokat.

Laptop töltő kínálat

A laptop töltő webshopban új és utángyártott kiegészítőket is vásárolhatsz notebookod-hoz. A kínálatban megtalálhatóak a Lenovo, az Asus, az Apple, az LG, a Toshiba, de még a Sony eszközei is. A termékek mindegyikét túltöltés elleni védelemmel látták el, plusz előnyük az intelligens töltőelektronika is. Ezek elősegítik, hogy a készüléket ne tudjuk túltölteni, ezáltal pedig nem használódnak el olyan gyorsan. Ha a számítógép akkumulátora teljesen feltöltött, akkor a töltés leáll, így biztosítja az akksi számára a hosszú életet. Fontos, hogy minden esetben csak olyan töltőt válasszuk, amely az adott típushoz illeszkedik.

A termékek jellemzői

A webáruház választékában szereplő darabok töltőáram korlátozással és hőmérsékletvédelemmel vannak ellátva. A hálózati kábelek 100%-ban kompatibilisek a notebookokkal, csak a termék fajtáját kell ellenőrizni. A laptop akkumulátorok Lithium ionos változatok, amelyeket csak az adott számítógéphez lehet használni. Éppen ezért a vásárlás előtt rendkívül fontos, hogy megnézzük a szükséges akksi számát és típusát. A hosszú élettartam eléréséhez érdemes azokat szobahőmérsékleten használni, tárolni és tölteni. Nem szabad túlforrósítani azokat, de az sem jó, ha 10 foknál hidegebb időben használnánk.

A laptop akkumulátorok nagyon érzékenyek a rázkódásra és az ütésekre. Nem érdemes teljesen lemeríteni sem azokat, hiszen mindegyik eszköznek megvan az élettartamához megszabott töltési ciklusa. Nem szabad tehát ezt olyan gyorsan kihasználni, hiszen, ha túl sokat töltjük azokat, akkor az bármikor elromolhat.

Laptop töltő vásárlása

Mielőtt a kiválasztott darabot megrendeled, hasonlítsd össze a régi töltőt és az új változatot. Ezt követően a vásárolt terméket akár két munkanapon belül is házhoz szállítják. Ha nincs raktáron, akkor azonban akár 4-5 napra is szükség lehet. A csomagot biztonságos dobozban szállítja ki a futárszolgálat, vagy abban veheti át a kiválasztott átvételi ponton.

Amennyiben tehát otthoni munkavégzéshez keresel laptophoz, mobilhoz vagy szerszámgéphez kiegészítőt, válogass a webáruház széles választékából!

Összegezve: A Laptopakkumulátor webshop kínálatában szereplő új és utángyártott akkumulátorok és laptop töltők széles választékban kaphatóak. A kiegészítők mindegyike rendkívül magas minőségűek, így hosszú élettartamot biztosít az eszköz számára.