Napjainkban az erős, használható angol tudás a legtöbb munkahelyre feltétel. Sokan már középiskolai tanulmányaik óta küzdenek az angol nyelvvel, mégsem érnek el eredményt.

A sikeres nyelvtanulás kulcsa nemcsak az egyéni motiváció. Szükség van egy megbízható, rugalmas, szakmailag felkészült nyelviskolára. Az alábbiakban egy diákközpontú céget mutatunk be, a BeHappy Angol Nyelviskolát. Ha szívesen megismernéd a nyelvtanulás egy új megközelítését, olvass tovább!

Módszerek a BeHappy Angol Nyelviskolánál

A 2005 óta működő cég teljes mértékben az angolul tanulók igényeit tartja szem előtt. Ez a megközelítés több elemből épül fel. Lássuk részletesen!

Barátságos légkör

Kiráz a hideg az iskolai környezettől? A BeHappy Angol Nyelviskola barátságos, stresszmentes légkört teremt. Ilyen körülmények között sokkal gyorsabban fejlődsz.

Egyéni haladási tempó

Egy angol nyelvi csoporttal gyakran az a probléma, hogy mindenki más tempót igényel. A BeHappy módszere arra épül, hogy a nyelvtan-, szókincs- és írásbeli feladatokat a saját tempójában oldja a hallgató. A nyelvtanári segítség és magyarázat folyamatosan rendelkezésre áll. Ha egy anyagrész valakinek nehezebben megy, akár többször is elmagyarázza az oktató.

Rugalmas időbeosztás

Egyes nyelvtanulók este, míg mások délelőtt vagy más napszakban tanulnának szívesen. A BeHappy Angol Nyelviskola rendszerében a tanulók önmaguk osztják be, mikor legyen órájuk, reggel 9 és este 9 között.

Fontos a kommunikáció

A szóbeliség kiemelt része az angol nyelvtudásnak. Ezt a BeHappy Nyelviskola kiscsoportos szóbeli gyakorlóórák keretében biztosítja. Középfoktól felfelé ezek a kommunikációs órák anyanyelvi tanár vezetésével zajlanak!

BeHappy nyelvtanfolyam szintek

A BeHappy Angol Nyelviskola alapfoktól a felsőfokig vállal oktatást, felkészítést minden korosztálynak. A megfelelő szint megtalálása érdekében szintfelmérő tesztet töltenek ki a jelentkezők. Ennek alapján besorolnak a 7 nyelviskolai szint egyikébe, hogy megkezdhesd a tanulást.

Nyelvvizsga a BeHappy Angol Nyelviskolával

A fenti módszerek kitartó gyakorlásával a hallgatók előbb-utóbb eljutnak az alap- közép- vagy felsőfokú nyelvvizsga szintjére. Az intézmény a következőképpen készít fel a megmérettetésre:

 • Euroexam és TELC vizsgákra készítenek.
 • Próbanyelvvizsgát írhatsz.
 • Jól sikerült próba esetén 10 hetes vizsgaelőkészítő tanfolyamot ajánlanak.
 • A felkészítő intenzív, heti 4-6 órás.
 • Minden feladattípust megismersz és begyakorolsz.
 • Értékes vizsgatippeket kapsz.

Behappy személyes vagy online tanfolyam

Ha az eddig olvasottak alapján érdekelnek a BeHappy Angol Nyelviskola tanfolyamai, van még egy jó hír. A személyes oktatás mellett elvégezhető az angol tanfolyam otthonról is. Az online órák a Slack felületén zajlanak, a segédanyagokat pedig a Google Drive-ról töltheted le. Az első használat előtt természetesen megmutatják a tanulóknak a felületet.

Behappy angol tanfolyam cégeknek

Nemcsak egyéni, hanem céges oktatás is kérhető a Behappy jóvoltából. Lássuk az elérhető lehetőségeket:

 • céges angol munkavállalóknak
 • céges angol vezetőknek
 • kihelyezett céges angol alkalmazottaknak
 • céges nyelvoktatás HR vezetőknek

Jelentkezés és tanfolyamkezdés

A jelentkezés folyamatába a már említett szintfelmérő és telefonos vagy személyes megbeszélés tartozik bele. A nyelviskola munkatársai Budán is Pesten is rendelkezésre állnak.

BeHappy Nyelviskola Budán

A cég budai helyszíne a Mamut környékén található. Elérhetőség:

 • Cím: 1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.
 • Mobil: 0670/420-3282
 • E-mail: infobuda@behappynyelviskola.hu

BeHappy Nyelviskola Pesten

A Ferenciek tere közelében a pesti központ helyezkedik el. Elérhetőség:

Cím: 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 13.

Összefoglalva: A BeHappy Angol Nyelviskola diákközpontú, minden korosztály számára nyitott, modern módszerekkel dolgozó nyelvoktató cég. Bármilyen nyelvi szinten vállalnak felkészítést, különféle nyelvvizsgákra is. A kellemes légkör, valamint az online és személyes tanulási lehetőségek minden nyelvtanuló számára vonzóvá teszik a céget.