Nagyon szeretnél (ismét) belekezdeni az angol tanulásba, de a munka mellett nincs időd kurzusokra járni? Tudtad, hogy az angol tanulás online is működhet? Ebben tud segíteni Neked az Angoltanár Online, ahol egyéni órákat vehetsz Skype-on keresztül vagy ha csak frissíteni szeretnéd a tudásodat, akkor bejelentkezhetsz néhány csoportos órára is.

Milyen kurzusokat kínál az Angoltanár Online?

Magántanár segítségével lehetőséged van egyéni vagy csoportos órákat venni.

Az egyéni órák 60 percesek. Az már rajtad áll, hogy milyen gyakran szeretnél angolórákat venni. Heti egy vagy több alkalom is beleférhet. Társalgási és szakmai nyelvi órákra egyaránt van lehetőség.

Az órák teljesen beszédközpontúak, de a tanulók ‘házi feladatot’ is kapnak, hogy a nyelvtani készségeket gyakorolják. A feladatok javítása természetesen az órán kívül történik.

Az Angoltanár Online felületén tudsz csoportos angolórákra is jelentkezni. Egy-egy kurzus heti két alkalommal és 4 héten át tart. Kezdő és haladó csoport egyaránt szokott indulni. Ezeknek az óráknak a lényege, hogy az emberekben feloldódjon a gát a beszédet illetően. Érdemes jelentkezned, ha szeretnéd felfrissíteni a tudásodat vagy szinten tartani azt. Mindezt jó hangulatban.

Mit tanulhatsz meg az egynapos workshop alatt?

Meghirdetett időpontokban szokott lenni egynapos workshop is. Ezek egész napos online oktatások, ahová legfeljebb 15 fő jelentkezhet.

A workshopok általában egy nagyobb témakört vesznek át, úgymint az igeidők rendszerezése vagy valamilyen egyéb, nyelvtani rendszerezés.

Ha érdekelne egy ilyen workshop, akkor mindenképpen iratkozz fel az Angoltanár Online hírlevelére, ugyanis azon keresztül értesítik az érdeklődőket.

Miért jó az online tanulás?

Az online angolórákat teljesen a Te igényeid szerint lehet beütemezni.

Van lehetőséged munka után tanulni az esti órákban, korán reggel, ha az időbeosztásod megengedi. De akár hétvégére is kérhetsz időpontot (elérhetőség szerint).

Ha egyéni órákra jelentkezel, nem kell más csoporttagokhoz igazodnod sem.

Hol tudsz érdeklődni?

Ha szeretnél angolt tanulni az Angoltanár Online segítségével, itt tudsz érdeklődni:

Honlap: https://angoltanaronline.hu/

Email cím: hello@angoltanaronline.hu vagy edina.angoltanar@gmail.com

Az angolóra árakat itt tudod megnézni.