Mindig is szerettél volna idegen nyelveket tanulni, de se időt, se energiád, se elszántságod nem volt hozzá. Mi most egy olyan lehetőséget ajánlunk, ahol a nyelvtanulást a saját időbeosztásodhoz igazíthatod, ahol a saját kedved szerint haladhatsz és olyan szintet érhetsz el amilyet csak szeretnél. A BeHappy Nyelviskolában megtanulhatod az angol nyelv szóbeli és írásbeli fortélyait is, mindezt a saját tempódban, nagyszerű tanárok segítségével.

Nyelvtanulás a BeHappy Nyelviskolánál

A BeHappy Nyelviskola tanítási módszere ötvözi a különböző tanulási módokat, hogy ezáltal egy új és sokkal rugalmasabb módot nyújthassanak számodra.

Az önálló nyelvtanulás bár a saját tempódhoz igazodik, de közel sem olyan hatékony. A magántanár alkalmazása amellett, hogy költséges, a tanárhoz is igazodnod kell. A csoportos tanfolyam esetén pedig elvesznek az egyén igényei, ami így hamar elveheti a motivációt.

A BeHappy Nyelviskola módszere azonban ötvözi az önálló tanulás, magántanár, a csoportos nyelvtanulás minden pozitív elemét és elhagyja azok negatív oldalait.

Tanulj úgy ahogy te szeretnél a BeHappy Nyelviskolánál

Képzeld csak el, hogy aktív, használható angol nyelvtudásra tehetsz szert miközben:

  • saját időbeosztásod szerint jársz órára
  • a saját tempódban haladsz
  • kedves, segítőkész tanárok várnak bármikor
  • stressz, és félelem nélkül járhatsz órára

A BeHappy Nyelviskolánál ez nem csak álom. Itt bármikor beugorhatsz órára, amikor csak időd és kedved engedi. Nincsenek fix időpontok, Te döntöd el melyik napon, hány órakor szeretnéd továbbfejleszteni angol tudásodat.

Nyelvvizsgára felkészülés a BeHappy Nyelviskolával

Szeretnél nyelvvizsgára felkészülni, hogy végre papírod is legyen az angol tudásodról. Nos, a BeHappy Nyelviskolánál erre is felkészülhetsz.

A tanárok egy kidolgozott haladási programon kísérnek végig következetesen, ezért lehetetlen, hogy bármi is kimaradjon az angol tudásodból. A program szakmailag kidolgozott, miközben egyénre szabottá is teszik a tanárok, a hallgatók igényeihez igazítva.

Ennek köszönhetően a BeHappy Nyelviskolában tanuló hallgatók a nyelvvizsgáztatási arány 90%. Ez az arány is jól mutatja, hogy  legyen szó alap, közép, vagy felső fokról, bárkit sikeresen felkészítenek.

Ráadásul a Nyelviskola tanára TELC és EURO nyelvvizsgákra is sikeresen képesek felkészíteni.

Nyelvtanulás Budapesten

Szeretnéd tudásodat fejleszteni, de félsz, hogy túl messze kellene menned? A BeHappy Nyelviskola Budán és Pesten is központi helyen található. Gyalog, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.

Budán a Mammut Áruháztól mindössze 1 percre található, emellett metróval és busszal is könnyedén elérhető a minőségi angol oktatás, míg Pesten a Ferenciek terétől és az Astoriától érhető el ugyanilyen gyorsan.

Ügyfélszolgálat elérhetőségei (Buda):

Tel: 1788-1807

Mobil: 0670/420-3282

Email: infobuda@behappynyelviskola.hu

Skype: Buda Recepció BeHappy

Ügyfélszolgálat elérhetőségei (Pest):

Tel: 1266-4823

Mobil: 0670/941-2014

Email: info@behappynyelviskola.hu Skype: BeHappy Pest Recepció