Ha szeretné elrejteni az apróbb tökéletlenségeket fogain és egy káprázatos, új mosolyt szeretne elérni, amely akár több árnyalattal fehérebb, az e.max préskerámia porcelán héjak kiváló megoldást jeletenek az Ön számára.

Az e.max héjak kiváló minőségű anyagból készülnek és természetes megjelenést biztosítanak.

Az e.max préskerámia héj előnyei

A hagyományos fogászati héjak körülbelül egy milliméter vastagok. A forradalmian új e.max préskerámia héj vastagsága mindössze 0,3 milliméter.

Mivel lényegesen vékonyabbak, mint hagyományos társaik, előkészületet nem igényelnek. Ennek eredményeként megőrizheti természetes fogainak zománcát, és elkerülheti fogai lecsiszolását, amely a fogak hagyományos pótlásokra való felkészítéséhez szükséges.

Jellemzően a kezelés helyi érzéstelenítés nélkül is elvégezhető.

Az e.max héjak rendkívül tartósak

Annak ellenére, hogy olyan vékonyak, mint az átlagos kontaktlencsék, az e.max héjak hihetetlenül ellenállnak a repedésnek és törésnek. Ez az innovatív préskerámia héj háromszor kisebb valószínűséggel reped, mint a hagyományos fogászati ​​kerámia.

Amennyiben szakképzett orvos helyezi el, az e.max héjak megfelelő gondozás mellett akár 20 évig is kitarthatnak. Ez óriási előrelépés a hagyományos fogászati héjakhoz képest, amelyek átlagosan körülbelül tíz évig tartanak.

Az e.max héjak biokompatibilisek

Egyes hagyományos fogászati ​​anyagok, mint például az amalgám, károsak lehetnek az élő szövetekre.

A fogászati terület fejlődése viszont a biokompatibilis anyagok, például a kompozit gyanta és a porcelán használatához vezetett.

Ha e.max préskerámia héjat választ, biztos lehet benne, hogy azt a rendelkezésre álló legjobb minőségű anyagokból készítjük el azt Önnek a Digital Dental Art fogászati klinikán, és így segítünk megőrizni természetes mosolyát.

Az e.max préskerámia héjak ellenállnak a szennyeződésnek

Egyes fogászati ​​anyagokkal ellentétben a porcelán foltálló. Amennyiben az e.max héjat választja, mosolya sokkal nagyobb eséllyel ellenáll a fogak elszíneződésének, amelyet olyan ételek okoznak, mint például a tea, a kávé és a vörösbor.

Természetes megjelenés

Az e.max héj talán legnyilvánvalóbb előnye annak természetes hatása.

A préskerámia enyhén áttetsző és hihetetlenül élethű megjelenést kölcsönöz. Amellett, hogy a legtartósabb fogászati héj, zökkenőmentesen beleolvad majd természetes mosolyába.

Egyes fogkoronákkal ellentétben az e.max héjak soha nem mutatnak sötét vagy ezüstszínű fémet az ínyvonalon. Soha senki nem fogja megtudni, hogy valójában az Ön mosolyát fogászati héjak teszik tökéletessé.

Ha többet szeretne megtudni az esztétikai fogászati kezelésekről, beleértve az e.max préskerámia héjakat is, foglaljon időpontot a Digital Dental Art klinikán. Segítünk kiválasztani az Ön számára legjobb megoldást!