A fa játékok webáruháza egy éve öltötte fel ezt a formáját. Az oldal egy édesanya indította útjára, aki folyamatosan halad a korral és tanul bele az online világba. Korábban blog írással kezdte, majd egyre több mindenkit tudott inspirálni. Nem sokkal később jött a webshop ötlete, ahol fából készült játékokat forgalmaz. 

De vajon mit vásárolhatunk itt? Cikkünkben röviden ismertetjük a fa játékok webáruházában található néhány népszerű terméket.  

Fa játékok webáruháza 

Az online üzlet célja, hogy értéket teremtsen még a gyermekek számára is. A számos műanyag játék ugyanis rövid időn belül kerül a szemétbe, hiszen tönkremegy, vagy egyszerűen már nem annyira izgalmas, mint kezdetekkor. Az itt megvásárolható termékekkel senki sem érzi majd azt, hogy egy újabb kacattal bővült a gyerekszoba. A vállalkozó hölgy szeretné, ha mindenkihez eljutna egy fejlesztő darab, amivel a lurkók szívesen játszanak otthon.  

fa játék webáruháza azért is előnyös, mert könnyedén elérhetőek a termékek, amelyekről személyesen gondoskodnak, hogy az minden esetben minőségi darab legyen. Bár maga a vállalkozás kicsi, a hangulat családias, a kínálat pedig hatalmas. Az itt kapható játékok bár kicsik, sokkal hasznosabbak, mint a legtöbb műanyag változat. Ráadásul méretüknek köszönhetően könnyen szállíthatóak, akár nyaraláskor is magunkkal vihetjük, amihez nem kell három plusz bőrönd sem.  

A gyártmányok nagy része nagy odafigyeléssel készültek, természetes alapanyagokból állnak, így nem ártalmasak sem a kicsik, sem pedig a környezet számára. Olyan vásárlási szokásokhoz szeretnének csatlakozni, amelyek támogatják a gyermekeket, és óvják a környezeten. Emellett a webshop számára fontos a hasznos, a masszív és a könnyen kezelhető darabok árusítása.  

A webshop kínálata 

A shopban számos kategóriában válogathatunk a különböző játékok között. 

  • Fejlesztő játékok: mozgásfejlesztő, beszédfejlesztő, finommotorika fejlesztő, logikai fejlesztő, oktató és vizuális észlelés fejlesztő darabok 
  • Társasjátékok: óvodásk és iskolások számára, illetve kártyajátékok 
  • Szerepjátékok: fa játékautó, vonat szett, babaház, játékkonyha, barkácsasztal, fa állatok 
  • Babajáték: fürdő játék, babajáték, plüss állatok, babák és játékok 
  • Építő darabok: fa építős, illetve nyílt végű gyártmányok 
  • Játék hangszerek: fa játék gitár 
  • Babatextil: pamut babatakaró, cumikendő, textilpelenka, szundikendő, fürdőlepedő, arctörlő és nyálkendő babák számára 
  • Gyerekszoba termékek: szőnyeg, étkezéshez szükséges kellékek, tárolás 

A könnyebb választáshoz pedig külön kategóriába kerültek az életkor szerinti darabok, de találhatunk márkák szerinti besorolást és persze könyveket egyaránt. Amennyiben nem tudunk dönteni, segítségünkre lehet az ajándék ötletek részleg is, ahol számos megoldás felsorolnak a különböző életkorban lévő lurkók számára.  

További információk 

Weboldal: https://shop.kicsivagyoknagyleszek.hu/ 

Telefon: +36306185433 

Email: shop@kicsivagyoknagyleszek.hu 

——————————————————————————————————————————

Kapcsolódó témák: