A Perfect-Cool napjaink legkorszerűbb, leggazdaságosabb fűtés-technologiai megoldását kínálja zóna jellegű fűtés kialakítására (csarnokfűtés, műhelyfűtés, templomfűtés, teraszfűtés, irodák, lakások zónafűtése) Az infrafűtés történhet infrapanellel, infrasugárzóval vagy sötétsugárzóval. Működésük során ezek az elektromos hősugárzók az elektromos áramot alakítják át infravörös sugárzássá. Az infrasugár a levegőt, mint közvetítő közeget nem használja, azon jelentős energiaveszteség nélkül áthaladva behatol a szilárd testekbe, és közvetlenül felmelegíti azokat. Az infrafűtés hatásfoka ezért kiemelkedően magas, megközelíti a 100%-ot.

Az infrafűtés kiválóan alkalmas fő vagy kiegészítő fűtésre is, a lakás nehezen fűthető pontjainak temperálására, komfortossá tételéhez, és nem utolsó sorban gazdaságosabb fűtési forma, mint a gázfűtés.

Teraszfűtés esetén az infraugárzók jóval gazdaságosabban és hatékonyabban működtethetők mint pl. a gázgombák, mert míg az infrafűtés kizárólag az embereket, tárgyakat melegíti fel, a gázzal működő „gombák” a levegőt fűtik. A meleg levegő pedig, felfelé száll.

A Perfect Cool- nál a feketesugárzók, infra sötétsugárzók nagy választékát találja, látogasson el webshopunkba!

Kapcsolat: Perfect-Cool honlapja: https://infrafutes-csarnokfutes.hu/