A Gardena webshop egyszerre kínál minden olyan terméket, ami kertészkedéshez használható. Minden évszakban van ok kint lenni a szabadban, de a legtöbb munka talán tavasszal és ősszel van. Előbbi kapcsán a terep előkészítése a veteményeshez, utóbbi esetében pedig a metszési munkálatok és a levelek gyűjtése vesz el több időt.

A kertész webshop nagy kinálattal

Az ország egyik legnagyobb kínálatú kertész webshopja, amelyen szinte bármi beszerezhető, ami a kerti munkálatokhoz szükséges. Legyen szó öntözésről, szivattyúzásról, a gyep felfrissítéséről, faápolásról, kerti szerszámokról vagy éppen magokról és műtrágyáról. Az oldalon számos termék közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, hiszen a gyártmányok hasznosak és nem utolsó sorban minőségiek.

Az öntözőberendezésekhez találunk csepegtetős és szórófejes fajtát, de ezekhez könnyen beszerezhető további szerelvény vagy éppen öntözésvezérlő. A gyorscsatlakozó felszerelésével pedig sokkal gördülékenyebben mehet a váltás a csövek között. A szivattyúk között találunk kerti, mélykúti és hordóürítő változatot is. A felsoroltak mellé pedig többéle kiegészítő is van a webshop kínálatában.

Természetesen ezek mellett számos kerti szerszám között kutakodhatunk. Van metszőolló, ásó, kapa, fűnyíró olló, lombszívó, fűrész, de még permetező is. Nem feledkeztek meg a téli időszakról sem, hiszen többféle hólapát közül választhatjuk ki a nekünk megfelelő változatot.

Milyen márkákat forgalmaz még a kertész webshop?

A Gardena alkatrészek mellett a webshop forgalmaz Substral tápoldatokat, szórókocsit és rózsatrágyát. Emellett megtalálható a kínálatban továbbá a kétféle Scotts gyeptrágya és jó pár Landscaper mag is. A rovarításról a Celaflor gondoskodik, amely többféle rovarölő szerrel járul hozzá a webshop sikerességéhez.

A legsokoldalúbb kertész webshop

A Gardena nem csak termékeket kínál, hanem tanácsokkal is ellátja az érdeklődőket. A blogbejegyzésekben számos érdekes és ötletes tippet találunk, hogy még szebb és még jobb legyen a kertünk. Olvashatunk többek között az évelők szaporításáról különböző évszakokban, illetve a komposztálás kapcsán is informálódhatunk. Ha nem tudjuk, mit kezdjünk a kerti hulladékkal, akkor a Gardena ebben is segítséget nyújt.

Miért válaszd a Gardena kertészeti webshopot?

Mert minőségi termékeket kínálnak kedvező áron. Többféle akcióval várják a visszatérő vásárlókat, de a leendő vevőknek is tudnak újat mutatni. A kedvezményes eszközök között számos olyat találni, amit akár 25-30%-os leárazással vásárolhatunk meg.

A széles kínálattal szinte mindent lefednek, ami a kertészkedéshez szükséges, ráadásul az eszközökért ki sem kell mozdulnunk otthonról. A szállítás az egész országban gördülékenyen zajlik, ráadásul 40 kilogrammos megrendelés esetén ingyen viszik házhoz a megvásárolt termékeket.

Miért éri meg regisztrálni a webshopba?

A regisztrációnak több előnye is van, hiszen visszatérve sokkal gyorsabb a vásárlás, ráadásul a rendelés is könnyen nyomon követhető. Amennyiben folyamatosan tájékozódni szeretnénk az újdonságokról, abban az esetben hírlevél is igényelhető.

A Gardena elérhetőségei

Cégnév: Medicpoint Kft

Székhely: 1155 Budapest, Rekettye u.63.

Telefon: +36309647833

Email: info@gardenaweben.hu