Legyen szó ingatlan bérlésről, vagy vásárlásról, egy folyamat részei leszünk, amely ott kezdődik, hogy kiderítjük a valós igényeket, és annak megfelelően, szakértelemmel, aktívan keresünk ingatlanokat.

Amikor pedig meg van a kiválasztott, gondosan felmérjük, talán alkudozásra is sor kerül.

Aztán ügyvéddel és hiteltanácsadóval biztosítjuk, hogy gördülékenyen haladjanak a dolgok a beköltözés felé, amelyben szintén tudunk segíteni. Az elejétől a végégig ott leszünk és segítünk.

Nézzük, részletesen milyen szolgáltatásokkal, tapasztalatokkal tudunk segíteni.

Ingatlant szeretne venni vagy bérelni?

Gyakran nem is tudjuk, hogy pontosan mit is keresünk, vagy éppen mások elvárásai miatt már eltolódtak a hangsúlyok, mikor új otthont keresünk. Tanácsadóink segítenek kideríteni és megtalálni azt az egyetlent, ami valóban megfelel a valós igényeinek és az új otthona lesz.

Amikor meg van maga az ingatlan, akkor felmérjük Ön helyett, hogy később ne érje meglepetés, mint amikor drága pénzen egy igazi pénznyelőbe költözik az ember, az csak filmen szórakoztató. és ha kell, akkor korrigáljuk az ingatan árát, az állapotához.

A hitelfelvétel egy igazi labirintus, amelyben ráadásul időre megy a versengés, ezért hiteltanácsadónk egyszerre több bank ajánlatával is tud szolgálni és segít az ügyintézésben is.

Aztán nincs más hátra, mint az ügyvéddel egyeztetett szerződés megkötése, majd a költözködés. És végül, egy jó ingatlan biztosítás megkötése.

Szeretné a legjobb áron eladni vagy kiadni ingatlanját?

Törvényszerű, hogy minden annyit ér, amit a vevő megad érte. A mi dolgunk olyan helyzetet teremteni, hogy az ingatlanjára a legjobb bérlőt vagy vevőt megtaláljuk, aki a legtöbbet adja érte.

Egy professzionális üzletkötő felgyorsíthatja a folyamatot, és elérheti a legmagasabb eladási árat, miközben megtakaríthatja a gondokat, buktatókat, zsákutcákat.

Első lépésben megtekintjük az ingatlant, felmérjük az állapotát, a környezetet, elhelyezkedést, aztán teszünk javaslatot az eladási árra. Közben pedig lehet, hogy néhány értéket növelő javaslattal is előállunk. Néha egy kis állapotjavítás, vagy átrendezés vonzóbbá teheti és megnövelheti az ingatlan értékét. Ha az ingatlan tiszta, levegős elrendezésű, otthonos illata van, a leendő lakó el tudja magát képzelni benne. Míg egy zsúfolt, elhanyagolt ingatlan kevésbé lesz kapós.

A közvetítői szerződés aláírása után, kidolgozunk egy ajánlatot, egy prezentációt az ingatlanról, a technikai információktól kezdve a legjobb fényképekig. 24 órán belül felkerül a felületünkre és máris jöhetnek az érdeklődők. Alaposan megszűrjük, hogy kinek mutatjuk meg az ingatlant, hogy ne pazaroljuk az Ön idejét.

Amikor megvan a jelölt, foglalási szerződést kötünk vele, befizeti a foglaló díjat, így marad idő a finanszírozás és a szerződés előkészítésére, amelyben tapasztalt kollégák segítenek.

Az első lépéstől az utolsóig segítünk, hogy minél rövidebb idő alatt, minél jobb üzletet köthessen. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ingatlanközvetítő Kaposvár.