A bioetanol kandalló, más néven biokandalló füstmentes és környezetbarát megoldást jelent, ha szeretnénk a valódi tűz élményét otthonunkba vinni mindenféle piszok és bonyolult szerelés nélkül.

A látványkandalló tüzét bioalkohol, bioetanol táplálja, ami fahéj-narancs illatban is kapható a Kandalló Futár Webáruházban.

Az illat, a látvány és a meleg nagyon kellemes hangulatot biztosít a lakásban, de nagyszerűen feldobja a kerti partikat is a kültéri terasz kandaló egy-egy hűvösebb estén. A szabadon álló kandallók akár asztali díszként, lakásdekorációs elemként is megállják a helyüket.

A bioetanollal működő látvány kandalló működtetéséhez nem szükséges semmiféle szakhatósági engedély. Üzemeltetéséhez nincs szükség villamos- vagy gázenergiára, és nincs szükség kémény kiépítésére, mivel a bioalkohol, bioetanol égése során nem keletkezik füst, korom vagy egyéb károsanyag.


Az üzlet elérhetősége:

https://kandallofutar.hu/

Munkatársaik hétköznapokon reggel 8 – este 18 óráig, szombati napokon reggel 9 – déli 12 óráig várják hívását, ezen időpontokon kívül, illetve vasárnap és ünnepnapokon telefonszámunk nem elérhető.

Telefon: +36 30 44 515 34

E-mail: info@kandallofutar.hu

A biokandallókat megrendelheti telefonon, a webáruházon keresztül, vagy email-ben.

A biokandallók és kiegészítők megtekinthetőek, és megvásárolhatóak a Budapest, XVI. kerület, Csenge utcai (Jókai udvar üzletsor) bemutatótermünkben is. A bemutatóterem nyitva tartása rugalmas, nem rendelkezik állandó, fix nyitva tartással, ezért minden esetben előzetesen telefonon időpontot kell egyeztetni!

A biokandallók kiszállítása az egész országban díjmentes!