Budapesten a XIII. kerületben található a Smaragd Optika, ahol két üzletben is várják kedves vásárlóikat az eladók. Nem véletlenül kedvelt ez a szemüvegeket, napszemüvegeket és egyéb kiegészítőket árusító optikai üzlet, hiszen itt az ügyfél a főszereplő, aki megérdemli a legjobb kiszolgálást, akár szemüvegkészítősről, akár tanácsadásról van szó. A cég rendelkezik saját webáruházzal, ahol online rendelhető: szemüveg, napszemüveg: https://smaragdoptika.

Smaragd Optika vélemények

Most jártam itt először, végtelenül kedves, szakmailag is kifogástalan szolgáltatást kaptam. Kedves, türelmes, segítőkész.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az üzletet!

https://g.co/kgs/nsDdNP

Nekem és férjemnek is több szemüveget készítettek.Figyelmes, segítőkész az optikus hölgy, szerintem szakmailag is kiváló.Közösen megtaláltuk a számomra tökéletes szemüveget.

https://g.co/kgs/bkiMNM

Rendkívül segítőkész, türelmes, figyelmes volt az optikus hölgy. Aki szakértelmével folyamatosan a legoptimálisabb megoldásra törekedett. Tette mindezt barátságos, közvetlen de nem tolakodó viselkedéssel mosollyal. Így könnyedén megtaláltuk számunkra mind formailag mind technikailag a tökéletes szemüvegeket. Köszönjük mégegyszer a kitüntetett figyelmet! 🙂
Rendkívül ajánlott!

https://g.co/kgs/utK68N

Smaragd Optika üzletek elérhetőségei Budapesten


1138 Bp., Népfürdő utca 19/F

+36 20 318 72 75

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig 12:00-18:00

Parkolás: üzlet előtt /fizetős/


1135 Bp., Lehel utca 46.

+36 20 343 90 68

Nyitva tartás:

Hétfő, Kedd, Szerda: 14:00-19:00

parkolás: Kartács utca, Üteg utca…/fizetős/


Kapcsolódó cikkek:

Multifokális szemüveg jelentése, használata