A pedikűr sokak számára jelentéktelen témakörnek tűnhet, ám ennél nagyobbat nem is lehetne tévedni. A megfelelő láb és lábköröm ápolás könnyedén elejét veheti a gombás fertőzéseknek, de még közérzetünket is javíthatja a hétköznapokban. Éppen ezért a legjobb, amit tehetünk, hogy pedikűr témában otthonosan mozgó szakértőkhöz fordulunk. Pontosan ilyen szakértő forrás a premiumwelt.hu webáruház is, ahonnan bármilyen otthoni, vagy professzionális pedikűr kelléket beszerezhetünk.

Gépi pedikűr

A profi pedikűrösök szalonjában biztosan találkozunk az úgynevezett pedikűrgéppel. Ez egy olyan sokoldalúan felhasználható eszköz, mely műköröm, de rendes köröm ápolására is alkalmas lehet. Bár számos alternatív módszert találtak már fel a lábak durva területeinek megszabadítására, a pedikűrgépek továbbra is igen népszerűek a profi pedikűrösök között. A szakképzett pedikűrös ugyanis ezen egyszerű eszköz segítségével rövid idő alatt megszabadulhat a durva és élettelen bőr felesleges rétegeitől.

A premiumwelt.hu webáruház kínálatában megtalálható az egyik legjobb pedikűrgép, mely szalonbéli, vagy otthoni használatra is alkalmazható. Ráadásul számos tartozékot is beszerezhetünk hozzá, így akár otthoni szalonunkat is berendezhetjük segítségével.

Pedikűr kellékek

A megfelelő pedikűr esetén alapvető kellékekkel is fel kell vértezni magunkat. Ezek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:

  • csípő,
  • olló
  • kéziszerszámok
  • fertőtlenítőszerek
  • ultrahangos tisztítók
  • kötszerek
  • szerszámtartók
  • tégelyek

Amennyiben otthon szeretnénk magunk elvégezni a pedikűrt, akkor a fenti eszközök közül párra biztosan szükségünk lesz. Ehhez a premiumwelt.hu webáruház számos lehetőséget kínál, így tetszés szerint válogathatunk a nekünk tetsző kellékek között.

Körömápolás

A körmök ápolása szintén a pedikűrözési folyamat szerves részének tekinthető, de teljesen külön is kezelhető a kettő. A körömápolás során törekedhetünk arra, hogy körmeink természetes jellegét megőrizzük, ehhez a különböző körömápolók, ecsetek, valamint a különböző gyógyhatású készítmények is segítségünkre lehetnek.

Természetesen a premiumwelt.hu webáruházban utóbbiakból sincs hiány, így a gombás fertőzésekre fejlesztett szérumokból és krémekből is kedvünkre válogathatunk.

Lábápolás

A lábápolás a megfelelő körömápolás és pedikűr első lépése. Ezért amennyiben időt és energiát szánnunk rá, akkor azzal nagyban megelőzhetjük a különböző gombás, vagy bakteriális köröm betegségek kialakulását.

Tökéletes példa erre a megfelelő cipőfertőtlenítés mellyel megszabadulgatunk a lábbelinkben tanyát verő baktériumoktól. A lábgomba az ezen okokból eredő egyik leggyakoribb bőrbetegség, melyet kiválthat az úgynevezett fonalasgomba vagy az élesztőgomba is. A cipők nedves, meleg klímája ráadásul kedvez a láb- és a körömgomba kialakulásának.

A premiumwelt.hu kínálatában a kifejezetten lábápolás céljára kifejlesztett termékek tömkelege megtalálható, olyan neves márkától mint az IMPERIAL FEET, az ARKADA, vagy a Fusspunkt.

Összegezve:

A megfelelő minőségi pedikűrhöz tehát a legjobb, ha minőségi forrásból szerzünk be minden pedikűr kelléket. A premiumwelt.hu ebben tökéletes partner lehet, hiszen megoldást kínál pedikűrözésre, de az egészséges lábápolás érdekében is.