Segítségre van szükséged a szexuális vágyaid megélésében? Úgy érzed, hogy nem vagy tisztában, hogy mit szeretne tőled a belső hangod? Szeretnéd levetkőzni a “jó kislány” énedet, hogy végre egyensúlyba kerülhess önmagaddal? Akkor épp itt az ideje egy szexuálterapeutához fordulni, aki számos módszerrel segíthet rajtad szexuális és mentális téren egyaránt.

Mivel foglalkozik egy sex coach és tantra tréner?

Holovitz Alexandra misszióként tekint az emberek szexuális vágyainak támogatására, hogy az ügyfél könnyebben elfogadja magát, ezáltal hozzásegítve őt a felszabadult és kiteljesedett életmódhoz.

Miért éri meg szexuálterapeuta segítségét kérni?

Ha végre szeretnél nyíltan beszélgetni valakivel azokról az intim kérdésekről, amelyek gátat szabnak a szexuális vágyaid megélésében, akkor mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a jövőben ugyanúgy visszatartson mások véleménye, mint eddig, és szeretnél tisztában lenni a belülről fakadó vágyaid természetességével, akkor szintén támogatást adhat egy sex coach, akinek bőven akad tapasztalata a hasonló esetek kapcsán. Továbbá, ha szeretnéd, hogy rendszeresen kölcsönös odafigyelésen alapuló, változatos és minőségi szexben legyen részed, akkor ne várj tovább! A szexuálterapeuta támogatásával ugyanis magad mögött hagyhatod a “jó kislány” szerepet, így testileg és lelkileg is egyensúlyba kerülhetsz.

Milyen módszerekkel segíthet egy szexuálterapeuta?

Holovitz Alexandra négyféle technikával dolgozik. A szomatikus terápia, a testtudat fejlesztése és az érintésterápia mellett bodywork módszert is alkalmazhat. Ezeket akár ötvözni is lehet, attól függően, hogy a páciens milyen szintű és fajta problémával néz szembe.

Milyen módszer a szomatikus terápia?

A pszichoszomatika a test és a lélek egységére utal. Az effajta orvoslás egy olyan technika, amely a betegségek kialakulásában, lefolyásában és kezelésében figyelembe veszi a test, a lélek és a társadalom kölcsönhatásait. Szomatikus terápián belül számos lehetőség van a gyógyításra. Ez lehet szomatikus szexológiai útmutatás, biodinamikus légzés, de akár medencelazítás is.

Milyen módszer a testtudat fejlesztése?

A testtudat magában foglalja a testképet, a testfogalmat és a testsémát egyaránt. Ezt fejleszteni kell ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat, hogy a szexuális életünk egyensúlyban legyen. A test és az elme fajtájú mozgások segítségünkre lehetnek, ha a szexuálterapeuta ezt a módszert találja a legmegfelelőbbnek az adott problémára. Ez lehet csípő és nyitó gyakorlat, mint a jóga, de akár egy sima csípőkörzés is sokat segíthet a páciensen.

Milyen módszer az érintésterápia?

Ha stresszes időszakon vagy túl és kevés energiád van hétvégére, akkor érdemes érintésterápiát kérned. Ez a technika az érintésen keresztül oldja fel a lelked terheit, ezáltal megtudhatod azt is, hogy mit szeretne üzenni neked a tested.

Milyen módszer a bodywork?

A bodywork egy mozgáson alapuló önismereti technika. A testből kiinduló módszerrel az érzéseidet és a gondolataidat fejezheted ki. A szexuálterapeuta segíteni próbál a testtudatosságon alapuló önismereten. Vele olyan folyamatokat indíthatsz el magadban, amelyek során a tudatosságot és a jelenlétet is megtapasztalhatod.

Ezekkel a módszerekkel Holovitz Alexandra szinte bárkinek segítséget adhat, hogy végre egységbe kerüljön önmagával és egy sokkal teljesebb szexuális életet élhessen.

Elérhetőségek:

Holovitz Alexandra

E-mail cím: a.holovitz@gmail.com