Egy jó autómentő Budapesten, Pest megyében, de vidéken is aranyat érhet, ha bajba jutnánk, ne adj isten baleset érne minket. Amennyiben megbízható, szakképzett és nem utolsó sorban tapasztalt autómentőt keresünk, akkor a Kárász Trans-nál megtalálhatjuk mindezt!

Autómentés Budapest, Pest megye

A fővárosi forgatagban egy gyorsan dolgozó, tapasztalt autómentő nagy segítséget jelenthet. A Kárász Trans már megalakulása óta, folyamatos szolgáltatásai között biztosítja az autómentést. Legyen szó személyautóról, teherautóról, motorkerékpárról a mentés nem ütközhet akadályba.

Amennyiben a Kárász Trans munkatársait hívja segítségül, akkor biztos lehet benne, hogy:

  • gyorsan
  • precízen
  • megbízhatóan
  • kedvesen állnak a probléma megoldásához.

Autómentés díja

A mai igényeknek megfelelően, mind minőségben, mind pedig árak tekintetében a legjobbat, és a legpiacképesebbet biztosítja Önnek a Kárász Trans.

  • budapesti autómentés: 10-17.000 Ft + ÁFA
  • vidéki autómentés: 5.000 Ft alapdíj + 150 Ft/km + ÁFA
  • külföldi autómentés: megbeszélés szerint

Autómentés szolgáltatásukkal találkozhat Budapest városában és országos szinten egyaránt. Ehhez csupán a lenti elérhetőségek egyikén fel kell vennie a kapcsolatot az autómentő kollégákkal.

Autószállítás Budapest, Pest megye

A Kárász Trans Kft az autómentés mellett, autószállítás és szállítmányozás szolgáltatást is biztosít kedves ügyfelei számára. A precíz munkavégzés pedig nem csak az autómentés területén, hanem az autószállítás és szállítmányozás területén is ugyanolyan fontos számukra. Ezért Ön is biztos lehet abban, hogy gépjárműve maximális biztonságban lesz a Kárász Trans munkatársainak kezei között.

A Kárász Trans célja, hogyha bármi probléma fellépne, akkor rögtön segítséget tudjanak nyújtani. Legyen szó meghibásodott, karambolos, sérült gépkocsiról, melyek szállításra szorulnak, vagy csak egy egészséges jármű szállításról, garantáltan számíthat a segítségre.

Járműtárolás Budapest, Pest megye

Az autómentésen és autószállításon túl a Kárász Trans munkatársai ideiglenes járműtárolásban is állnak az ügyfelek rendelkezésére. Amennyiben tehát nem tudja hová tenni gépjárművét, amíg külföldön nyaral, akkor mindenképp érdemes felkeresni Őket!

Kárász Trans elérhetőségei

Cégnév: Kárász Trans Kft.

Székhely: 1112 Budapest Kőérberki út 1-3.

Telefon: +36 30 / 9000 908

Email: info@karasztrans.hu

Kapcsolódó cikkek:
Egyedi, személyre szóló ajándékot keres autószerelő ismerősének? Vásároljon autószerelő műhely csavarszobor a Fémajándéktól!