Az autómentéshez profi felszerelésre, alapos tudásra és gyakorlati tapasztaltra van szükség. Mi sok éves tapasztalattal rendelkezünk, és bár, minden eset egyedi, de igazán újat mutatni már nem lehet nekünk. Legyen szó mentésről, vagy szállításról minden szükséges tudással és felszereléssel rendelkezve indulunk segíteni, a nap huszonnégy órájában.

Az autómentés azonban nem csak abból áll, hogy a balesetes járművet felpakoljuk. Az autómentés a helyszíni javítástól a mélygarázsból történő mentésig sok mindent magába foglalhat.

Autómentés profi felszereléssel

Az autómentés egyik legtöbb tudást igénylő része, amikor már a helyszínen igyekszünk megjavítani a lerobbant autót. Ehhez széleskörű típus ismeretre és sok órás „szerelek az út szélén” tapasztalatra van szükség. Olyasmi különbség ez, mint a főiskoláról kikerült katona, és a harctéri veterán tudáskülönbsége.

Ha a helyszíni javítás nem lehetséges, jöhet az autómentés másik sarkalatos pontja. Az, hogy mentés, platóra pakolás közben ne sérüljön meg az autó. Ehhez profi módon kell tudni felrakni és rögzíteni.

Autómentést és autószállítást is vállalunk

Az autómentés az, amikor az útszélén kell összeszedni a sérült járművet, és biztonságban eljuttatni haza vagy egy szervizbe. Az autószállítás az lehet vásárlás, vagy szervizből – szervizbe, vagy bármi más utaztatás. Budapesten és Pest megyében vállalunk éjjel és nappal, bármikor hívhatóak vagyunk.

Budapest egyes területein 15 percen belül kiszállunk, 30 perc alatt a budapesti címek 92 százalékát elérjük. A forgalmi helyzettől függően legfeljebb 40 perc alatt megérkezünk Önhöz.

Motormentés és motorszállítás

Motorokkal kapcsolatban is gyakorlottak vagyunk, legyen szó sérült motor mentéséről, vagy „csupán” szállításról.

Autómentés mélygarázsból

Bevásárlóközpont garázsban nem indul az autó? Műszaki hibás gépkocsiját elszállítjuk mélygarázsból is.

Ez egy speciális helyzet, hiszen jóval kevesebb hely áll rendelkezésre, de szakmailag felkészült kollégáink megoldanak minden helyzetet Budapest és Pest megye egész területén!

Autómentés külföldön is!

A nyaralás egyik legnagyobb féleleme, amikor külföldön robbanunk le, és nincs kihez fordulni segítségért.

A környező országokból is hívhatnak bátran, hiszen Csehország, Lengyelország, Ausztria, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország területén is számíthat ránk!

Bízhat bennünk szakmailag és emberileg. A kollégáink nem csak az autókhoz értenek, de a balesetes, karambolos gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak.

Segítünk útközben az ügyintézésben is, sokszor előfordul, hogy meg kell állni otthon munkahelyen egy papírért kulcsért stb. Sofőr kollégáink több éve tevékenykednek a szakmában, így – attól függetlenül, hogy nincs két egyforma eset – nehéz nekik újat mutatni.

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, a Csupi autómentőre számíthat!

Hamar érkezik a segítség. Budapest, külföldön és belföldön éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni. Várjuk hívását!

Kapcsolódó cikkek:
Egyedi, személyre szóló ajándékot keres autószerelő ismerősének? Vásároljon autószerelő műhely csavarszobor a Fémajándéktól!