A Beszeljangolul.com egy fantasztikus beszédközpontú online angol tanfolyam, ahol az angol tanulás minden perce élmény lesz számodra. A videós online angol tanfolyami rendszer megalkotói Lados Olivér és Lados Eszter képzett nyelvoktatók, akik 27.000 élő angol órányi tapasztalatukat arra használták, hogy egy olyan módszert dolgozzanak ki, amelynek segítségével 100% angol nyelvi környezetben, szórakoztató videós feladatokkal gyorsan és könnyen sajátítható el az angol nyelv, egészen a kezdő angol szinttől a magas haladóig.

Tanulóik visszajelzései alapján ezek a modul rendszerben egymásra épülő angol videós tananyagok valóban képesek megszüntetni a nyelvtanulók legnagyobb ellenségét, a nyelvi blokkot.

Online angol videós anyagaikban a ‘100% angol, 0% magyar’ elvet követik, a tanuló egyéni szintjéhez igazodva. Mit jelent ez pontosan? Azt, hogy az angol tanulás során nem több memorizált szóra és megismert szabályra van szükség ahhoz, hogy beszélni tudjuk az angolt, hanem épp ellenkezőleg az adott nyelvtudás szintjére szabott angol nyelvi környezetre, amelyben az angol nyelv spontán, természetes módon elsajátítható.

A beszeljangolul.com tehát az egynyelvű angol környezetet teremti meg otthonodban beszédfejlesztő videós angol tananyagaival.

IRATKOZZ FEL SOROZATUKRA, ahol megmutatják, hogyan tudod az oldalt a maga teljességében élvezni: szintfelmérés, mintaleckék, egyéb videós leckék és leiratok, szakmai cikkek és sorozatok stb. várnak rád!