A digitális korban a vállalatok számára elengedhetetlen a hatékony dokumentumkezelés és az információvédelem. A Docutrend Kft. élen jár ebben a szegmensben, ahol komplex szolgáltatási palettával áll az ügyfelek rendelkezésére. A cég székhelye Sóskútban található, és teljes körű megoldásokat nyújt a dokumentumok kezelésétől az adatbiztonságig.

A Docutrend Kft. szolgáltatásai között megtalálható az iratmegsemmisítés, ahol a vállalat a jogszabályoknak megfelelően, biztonságosan és környezettudatosan végzi a selejtezendő dokumentumok megsemmisítését. Ezenfelül a cég az adatrögzítést és az iratkezelést is magas szakmai színvonalon, a legújabb technológiákat felhasználva kínálja.

A digitális transzformáció elengedhetetlen részét képezik a dokumentumkezelési megoldások, amelyek nem csupán az iratrendezésre és selejtezésre terjednek ki, hanem az irat archiválását is magukban foglalják. A vállalat ügyviteli szabályzatokat is kidolgoz, segítve ezzel a cégeket abban, hogy megfeleljenek a jogszabályi előírásoknak és az iparági legjobb gyakorlatoknak.

A Docutrend Kft. a postai folyamatok automatizálásában is úttörő szerepet vállal, ahol a hagyományos postai feladatoktól a digitális kommunikációig nyújtanak megoldásokat. Ezáltal a vállalatok időt és költségeket takaríthatnak meg, miközben növelik ügyviteli folyamataik hatékonyságát.

Végül, de nem utolsó sorban, a Docutrend Kft. az iratkezelési szabályzat készítését is vállalja, biztosítva ezzel, hogy az ügyfelek dokumentumkezelési gyakorlatai megfeleljenek a belső és külső előírásoknak egyaránt.

Amennyiben Ön a dokumentumkezelési kihívások modern, megbízható megoldását keresi, a Docutrend Kft. szolgáltatásai optimális választást jelentenek. További információértékére az információs szabadság és adatbiztonság terén. Ismerje meg teljes kínálatunkat a Docutrend honlapon, és lépjen velünk kapcsolatba, hogy személyre szabott megoldásokat találjunk Önnek.


Kapcsolati adatok

CÉG

DOCUTREND KFT. 

SZÉKHELY

2038 Sóskút, Rózsa urtca 30.

E-MAIL

info@docutrend.hu

TELEFON

+36-23-751-078