Manapság egyre több esetben van szükség buszbérlésre, olyan dolgozói járatokra, amelyek a vidéki embereket juttatják el a munkahelyükre. A Hajdukbusz pontosan emiatt alakult meg, amelynek számos személyszállítási szolgáltatása van. Legyen szó hagyományos dolgozói járatról, esetleg reptéri transzferről, vagy éppen esküvői járatról, ők mindenben segíthetnek. Lássuk a legkeresettebb lehetőségeket!  

A Hajdukbuszról röviden 

A vállalat 2014 óa működik, azóta foglalkozik belföldi és nemzetközi személyszállítással. A fő céljuk a kis- és nagy létszámú személyszállítás. Mivel a munkaerőpiac folyamatosan változik, sok esetben van szükség olyan járatra, amely a különböző településekről napi szinten veszi fel a dolgozókat és juttatja el őket a munkahelyükre. Ahhoz ugyanis, hogy egy vállalat megtartsa a dolgozóit, muszáj segítséget nyújtani számukra, hiszen sokszor a menetrend szerinti járatokkal nem lehet eljutni egyik pontból a másikba, vagy csak nagyon nehezen.  

Erre a problémára nyújt megoldást a Hajdukbusz professzionális csapata, illetve a korszerű járműveik. A cég jelenleg több nagyobb vállalattal dolgozik együtt, a legfőbb partnerük pedig a GLS csomagszállító, akiknek már négy éve biztosít lehetőséget a napi munkába járáshoz.  

A Hajdukbusz személyszállítási szolgáltatásai 

A cég már egy személyes VIP személyszállítást is vállal, de lehetőség van akár 70 fős létszámig bérelni különböző járatokat. A vállalat többféle kategóriában biztosít gépjárműveket, a hivatásos és több évtizedes tapasztalattal rendelkező sofőrök pedig garantáltan biztosítani tudják a kényelmes és nyugodt utazást. Jelenleg az alábbi Hajdukbusz buszbérlést és dolgozói járatokat vehetjük igénybe: 

  • Dolgozói személyszállítás 
  • Vezetői VIP szállítás 
  • Esküvői különjárat 
  • Reptéri transzferjárat 
  • Egyéb szolgáltatások, mint kirándulások, sportesemények, legény-, illetve leánybúcsúk személyszállítása.  

Mivel segítik a cégeket? 

Az üzletpolitikájuk, hogy még a pár órás utazásokat is olyan odafigyeléssel és precizitással kezeljék, mint a több napos vagy éppen hetes kirándulásokat. A gépparkjuknak és a profi csapatnak köszönhetően minden járaton nyugalom és kényelem várja az utazókat, így nekik csak azzal kell törődniük, hogy jól érezzék magukat. A Hajdukbusz folyamatosan fejlődik és bővít, így lehetőség van igénybe venni buszokat és személyautókat egyaránt.  

Esküvői különjáratok 

Természetesen nemcsak nagyvállalatoknak nyújtanak segítő kezet, hanem a magánszemélyeknek is. A kényelmes és feldíszített autók és buszokat komoly referenciával rendelhetjük meg akár egy esküvőre is, ahol nem megoldott a vendégek szállítása. Az ügyeleti telefonszámot 0-24-ben lehet hívni, így az utolsó pillanatban sem kell aggódni a járat miatt.  

Összegezve 

Napjainkban egyre több alkalommal van szükség buszbérlésre és dolgozói járatokra, nem véletlen, hogy a Hajdukbusz pontosan erre alapozta meg működését. A cég vállal vezetői VIP szállítást, esküvői különjáratokat, reptéri transzfert, illetve számos egyéb eseményt egyaránt. Érdemes őket választani, ha gyorsan van szükség egy különjáratra.