Mosolyunk az egyik legvonzóbb tulajdonságunk – önbizalmat ad, kedvességet és őszinteséget sugároz. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mindig bátran merjünk mosolyogni. A Digital Dental Art Fogászati Klinika pedig ebben segít Önnek!

Amennyiben jelenleg elégedetlen lenne mosolyával, fogai állapotával, a modern fogászati technológia jóvoltából ezen tudunk változtatni. Így Ön is önfeledten, a lehető legtöbbet mosolyoghat a legmodernebb esztétikai és implantációs fogászati megoldásoknak köszönhetően.

Mit jelent az esztétikai fogászat?

Ha fogai elszíneződtek, szabálytalanok, baleset miatt a fog egy része letört vagy kisebb rés található közöttük, a modern esztétikai fogászat a legszebb mosolyt varázsolhatja Önnek!

Látogasson el a Digital Dental Art fogászati klinikára, ahol az alábbi kezelésekkel segíthetünk Önnek:

Fogfehérítés

Rendelőnkben a Beyond hidegfényes fogfehérítési technológiát alkalmazzuk, mely a legújabb és legkíméletesebb módszer.

Fogkőeltávolítás

A fogkőeltávolítás egy rendszeres dentálhigiéniai kezelés, mellyel számos betegség megelőzhető: többek között az ínygyulladás, a fogak elszíneződése, a fogszuvasodás, a kellemetlen lehelet, de következménye lehet a fogak kilazulása és elvesztése is.

Klinikánkon ultrahangos depurátor készüléket használunk, mely gyors és fájdalommentes megoldás.

E.max préskerámia héj

Ez egy olyan vékony réteg, mellyel a fogak fentebb említett deficitjeit korrigáljuk.

Mit jelent a fogászati implantátum?

A fogimplantátum vagy fogbeültetés a foggyökér mesterséges pótlását jelenti. A becsontosodás után pedig fogpótlás kerül az implantátumra, mely lehet korona, rögzített híd vagy implantátumokkal stabilizált kivehető fogsor.

Ha korábban elvesztett már fogat vagy foghúzás előtt áll, felteheti a kérdést: „Szükségem van-e fogászati implantátumra?”

A fogak elvesztésének leggyakoribb okai között az ínybetegség, a fogszuvasodás és a rossz szájhigiénia áll, az esetek többségében pedig fogorvosa valószínűleg azt fogja javasolni, hogy a hiányzó fogakat fogimplantátummal pótolják.

Más fogpótlási módszerekkel ellentétben a fogbeültetési eljárás a hiányzó fogat és a gyökeret is pótolja. A hiányzó fog pótlása nélkül dominóhatás lép fel, amikor is a szomszédos fogak elkezdenek elmozdulni a rés bezárása érdekében.

Idővel ez drámai változást okozhat a száj és a fogak általános dinamikájában. A fogak elkezdenek rosszul igazodni, ennek következménye, hogy problémák léphetnek fel a harapás során.

Látogasson el klinikánkra, ahol személyreszabott kezelési tervet állítunk össze Önnek.

Digital Dental Art – Fogászati klinika saját digitális fogtechnikai laboratóriummal

Fogászati klinikánk Budapest szívében található és saját digitális fogtechnikai labóratóriummal rendelkezik. Kiváló szakembereink a legmagasabb szintű munkákat állítják elő. Mielőtt a héjak, koronák és implantátumok elkészülnének, fogtechnikusaink személyesen egyeztetnek pácienseinkkel, hogy a megfelelő árnyalatot, színt és preferenciát biztosíthassuk!