Régóta működő és megbízható szerszámáruházat keresel? Szeretnéd, hogy szakértők segítsék a munkádat és a kiválasztás folyamatát? Széles termékkínálatra vágysz, hogy egy helyen tudj beszerezni mindent? A Szerszámvárosnál szinte mindent megtalálsz, amely munkavégzéshez szükséges, legyen szó munkaruháról, csavarokról, vagy akár mérőeszközökről.

Mivel foglalkozik a Szerszámváros?

A Szerszámváros családi vállalkozásként közel 20 éve működik. A cég minőségi, professzionális szerszám és munkavédelmi eszközök kereskedésével foglalkozik. A termékkínálatukat a kis- és nagyvállalatoknak, illetve egyéni vállalkozó igényeihez alakították ki.

A vállalkozás már a kezdetektől elkötelezte magát a minőség, a szakértelem és a szakszerű kiszolgálás mellett. Bármire van szükség, mindig megkeresik a legjobb megoldást az ügyfeleik számára. A csapat az őszinte és lényegre törő kommunikációban hisz, így erre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Miben szakértő a vállalkozás?

A cégnél megvásárolhatóak az alapvető szerszámok mellett a kiegészítő termékek is. Ilyenek az elektromos kisgépek, a csavarok és kötőelemek, a munkavédelmi lábbelik, ruházati termékek, egyéni védőeszközök, az ipari ragasztók, a kéziszerszámok, de még mérőeszközöket és ipari alumínium létrákat és állványokat is tartanak raktáron.

Milyen márkákat forgalmaz a Szerszámváros?

A Szerszámváros kínálatában olyan márkák találhatóak meg, mint a Makita, a Cofra, a Krause, a Milwaukee, a Puma, a Fiskars vagy éppen a Portwest. A Makita termékek között akkus és vezetékes gépek, lézeres szintezők, mérőeszközök és kerti gépek, illetve szerszámok szerepelnek. Emellett készleten van jó pár Firskars kerti gép és kéziszerszám, de számos Milwaukee munkavédelmi ruházati kiegészítő és kompresszor is vásárolható.

Házhozszállítás lehetséges?

Természetesen. A cég házhoz szállítással is vállal megrendeléseket. Ez alól az állványok és a létrák kivételek, ezeket ugyanis előre egyeztetést követően lehet beszerezni. Budapestre, Szentendrére, Dunakeszire, Fótra, Mogyoródra, Kistarcsára és Nagytarcsára ráadásul értékhatártól függetlenül díjmentesen viszik ki. A futárszolgálat nagyobb értékű vétel esetén országszerte ingyenesen viszi házhoz a megrendelést. A szolgáltatás azonban heti gyűjtőfuvarban történik, a gyors szállítás azonban így is biztosított, hiszen a termékek akár 1-3 munkanap alatt is kézhez vehetőek.

Milyen garanciális feltételek vannak a Szerszámváros termékei esetén?

A Csutak Szerszám és Munkavédelemnél az ügyfeleket próbálják a legjobb kiszolgálásban részesíteni, illetve a legminőségibb termékeket átadni számukra. Éppen ezért csak és kizárólag garanciális szerszámokat forgalmaznak, hiszen 100%-ban megbíznak az általuk eladásra kínált márkák kiváló minőségében. A garancia kiterjed minden rendeltetésszerűen használt darabra, amelyen valamilyen hiba keletkezett, illetve idő előtt elhasználódott. Nem érvényesíthető azonban, ha a vásárló nem a termékleírásban feltüntetett módon használta vagy tárolta a terméket.

Elérhetőségek:

Csutak Szerszám és Munkavédelem

Telefonszám: +3670/9042097

E-mail cím: rendeles@csutakszerszam.hu

Cím: 1044 Budapest, Váci út 85-87.