A pelenkázó táskáról szinte minden kismama hallott már: van, aki ajándékba kapta, van, aki megvásárolta, de vannak olyanok, akik még szülés előtt állnak és most fogják beszerezni.

Számukra és családtagjaik, barátnőik számára szeretnénk bemutatni néhány pompás, és hasznos darabot, amivel meglephetik, a kismamát.

Pelenkázó táska a praktikusság jegyében

Akik rendszeresen kirándulnak pici babájukkal, nagyon jól tudják, hogy mi mindenre van szükség ahhoz, hogy gyermekük komfortérzete megmaradjon és vidám, kacagástól hangos délutánban legyen része a családnak. 

Praktikus kialakításának köszönhetően, nemcsak utazáshoz, kiránduláshoz kiváló a pelenkázó táska, hanem a hétköznapi bevásárlások, séták alkalmával is. A szülés idején, kórházi táskaként is ideális.

A pelenkázó táska titka, a praktikusság! Minden belefér, és minden mindig kéznél van!

Milyen a jó pelenkázó táska?

A pelenkázó táskák eltérőek lehetnek anyagukban, formájukban, színükben, de amiben megegyeznek: minden belefér, amire a babának és a mamának szüksége lehet……igen, még a laptop is! ☺

Hosszabb utazáshoz, külföldi nyaraláshoz a nagyobb táska, vagy táska szett az ideális útitárs, kisebb kirándulásokhoz elég egy praktikus kis változata is.

A pelenkázó táskákat úgy fejlesztették ki, hogy könnyen elérhető legyen minden, amikor éppen szükség van rá. Ezt különbözőképpen nyitható zsebekkel, gumiszalagokkal, rekeszekkel, cipzárakkal oldották meg.

Az Andi táskatermékei minőségi modellek, strapabíróak és gyönyörűek. Mindenki megtalálhatja azt a változatot stílusában, színében, amely számára ideális, vagy amelyen a baba kedvenc állatkája mosolyog.

A pelenkázó táskák közül itt válogathatnak azok, akik szeretnék meglepni a kismamát!

Ha magadnak választod, az alábbi linkeken csemegézhetsz a változatos színek, formák, típusok között: 

Baby pöttyös pelenkázó táska – fekete

Játékmackós pelenkázó táska – kávébarna

Állatfigurás pelenkázó táska – kávébarna

Pelenkázó táska készlet 5 db-os – fekete

Multifunkciós pelenkázó hátizsák – kék

Több funkciós pelenkázó táska – kék 

Kellemes kirándulást kíván Andi táska!


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A hozzátáplálás kezdete – Mikortól? Hogyan? Mivel? Mit?

Amit a baba hasfájásról tudni kell!