Elegáns szállodák exkluzív belső kialakítását, egyedi tervezésű minőségi berendezését, Ön is megcsodálhatta már nyaralásai alkalmával. Érezhette a fából hajlított, lépcsőt kísérő korlát selymességét, vagy a szögletes kialakítást mellőző székek, vagy fotelek ölelését.

A hajlított fából készült termékek melegebb hangulatot, harmóniát, eleganciát sugároznak. Bizonyára gondolt már arra, hogy mindezt szívesen varázsolná otthonába.  

HAJLÍTOTT FA Manufaktúra

A HAJLÍTOTT FA Manufaktúra, az Ön álmait valósítja meg, egyedi tervezésű, hajlított fa-, vagy furnérozott fa bútorokkal, kifinomult intarziákkal. Megteremti otthonában azt a miliőt, amelyben Ön jól érzi magát, amire vágyik.

A lakberendezők fantáziáját megindítják az eleganciát adó, finoman ívelt hullámok: a szögletesen tátongó terek kontrasztjaként, ívesen hajló bútorok. Mindezt a harmóniát, a spotlámpák finom jelenléte teheti még kellemesebbé.

Luxusminőség

Az exkluzív megjelenés magába foglalja az igen magas minőséget.

Szakértelem

A több, mint 12 év tapasztalat magába foglalja a szakma, magas szintű tudását, annak minden apró részletével, a hajlítás technológiájának minden titkával.

Megbízhatóság

A kizárólag egyedi tervezésű termékek megvalósításában,  nincs lehetetlen: bármilyen fából, bármilyen  furnérral, bármilyen méretben, egyenes, vagy hajlított formában.

A Hajlított Fa Manufaktúra megvalósítja álmait! Számukra, nincs lehetetlen!


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK ÉS TÉMÁK: