Az esküvői trendek olyan gyorsan változnak, hogy sokszor szinte lehetetlen követni őket.

Érdemes lehet meríteni a lehetőségekből. Egy profi esküvői fotós rendelkezik annyi rugalmassággal, hogy a legtöbb, akár meglepő innovációhoz is igyekszik alkalmazkodni. Fontos azonban, hogy nem célszerű olyasmit átvenni a legújabb trendekből, amitől egyébként idegenkedünk. Léteznek ugyanis olyan, állandó értékek, amelyek szerencsére soha nem mennek ki a divatból, így minden profi esküvői fotón jól fognak mutatni.

Az őszinte szeretet
Miért is lenne közhelyes az őszinte szeretet egy esküvőn? Amikor egy életben egyszer egy fiatal vagy fiatalos pár összeköti az életét, holtomiglan-holtodiglant esküszik egymásnak. Mutassuk ki bátran őszinte érzéseinket a fényképezőgép számára is, hiszen szívfacsaróan megható érzés lesz ezekre az esküvői fotókra a nehézségek idején rápillantani.

A pár tekintetéből kiragyogó szerelem
Akárcsak a szeretetet és az összetartozás vágyát, a szerelmünket sem szégyen megmutatni. Egy szerelmes, meghitt ölelés, egy kedves puszi vagy kézfogás, a semmihez sem hasonló szerelmes tekintetről nem is beszélve – ez pont az, ami egy esküvőn nem csak, hogy látszódhat, de jó is, ha látszik. Nyugodtan mutassuk ki a szerelmünket is jövendőbelink iránt, hiszen ezt is jó lesz majd viszontlátni az esküvői fotókon!

Az arcokra kiülő odaadás
Egy életre szóló vállalás, amikor felvállaljuk valaki támogatását jóban-rosszban, egészségben-betegségben, egy egész életen át. Bármennyire is vagyunk szerelmesek, ez bizony áldozatot, odaadást követel. Ha pedig ez kölcsönös bizalmon alapul, akkor az egyik legszentebb dolog lehet a világon. Fejezzük ki tekintetünkkel is ezt a csodálatos érzést, hogy egymás kezébe tesszük le az életünket!

Széles, boldog mosoly
Miért is ne nevetnénk? Hiszen minden okunk megvan az örömre! Életed egyik legboldogabb napján vagy! Nevess hát önfeledten, nem kell megjátszanod magad senki előtt, nem kell semmilyen protokoll szerint feszélyezned magad az esküvői fotózásodon!

Belső kisugárzás
Miért közhely az, hogy a belső szépség számít? Egy esküvőn, ahol egy életre választunk társat, és mindketten tudjuk, hogy egyikünk sem lesz már soha fiatalabb? Ragyogtasd a belső szépségedet, mutasd ki bátran a bölcsességet, tisztaságot, ami a lelked mélyéről árad!

A belső szépség, a boldogság és bölcsesség, a szerelmes meghittség és odaadás, a tiszta és őszinte mosoly szinte minden külső tökéletlenséget képes elfeledtetni. Amit pedig esetleg mégsem, abban kérhetjük a profi esküvői fotós segítségét. Mindehhez pedig számtalan további tippet, trükköt, ötletet és javaslatot találsz Bese Zoltán profi esküvői fotós oldalán.

Kapcsolódó témák:

Fotósnak ajándék fém figura, csavar szobor