A logónak, a weboldalnak célja van. Legtöbbször az, hogy szép legyen és emlékezetes, igaz?

Naná, hogy legyen szép a weboldal, a logó és a webáruház! Azonban az elsődleges cél az, hogy eladjunk vele.

A színeket, formákat, webáruházat a célcsoportra szabva elérhetjük a céljainkat. A szép weboldal vonzza a tekintetet, a megfelelően színezett és formázott webáruházban pedig mosolyogva vásárolnak majd a vevők.

Kerek egészben érdemes gondolkodni, személyre és vállalkozásra szabottan, mert az eredmények a részleteken múlnak.

Logó tervezés

A logó a névjegyünk zanzásított változata. Ott lesz a weboldal, webáruház minden oldalán, ott lesz a papír névjegyen és az email aláírásban is. Ezért olyannak kell lennie, ami jellegzetes, frappáns kifejezése annak, hogy mit írtunk a névjegyre betűkkel.

Arculattervezés

Az első benyomás az, amire nem kapunk másodi esélyt. Ezért az arculattervezés olyan lépcsőfok, amit érdemes profi szakemberre bízni.

Az arculatnak illeszkednie kell a termékekhez, a célcsoporthoz és hozzánk a céghez is. Mindezt letisztultan, könnyedén, nem feltűnően.

Gyakori hiba, hogy lemásoljuk a konkurenciát, hiszen, ha neki bejött, akkor nekünk is be fog, igaz? Ugyanakkor, az ember nem tudja megkülönböztetni egymástól például az ékszer webáruházakat, és nem talál vissza oda, ahol valami igazán szépet látott, csak elkattintott.

Ne szabad beleolvadni a konkurensek közé, és nem szabad túlzottan kilógni sem.

Tervezzünk együtt olyan arculatot, ami egyedi, és mégis ismerős lesz a vevők, megbízók számára.

Grafikai tervezés

Reklám grafika, infografika, illusztráció vagy egy kampány hirdetései? A cél még mindig a reklám, az eladás, a megjegyezhetőség.

Egyedinek, a saját cégre jellemzőnek kell lennie, illeszkednie kell az arculathoz, ugyanakkor kicsit feltűnőnek, és nagyon emlékezetesnek is kellene lennie. És meg lehet csinálni így is!

Összefoglalva:

A céges működéshez nagyszerű weboldalra, figyelemfelkeltő logóra és népszerű grafikákra is szükség van.

Ha egy kézben van a teljes folyamat, akkor az arculat, a weboldal, a webáruház, a névjegy és az infografikák is egyediek és mégis a célcsoportokra szabottan készülhetnek el.

A cél közös, az együttműködés pedig eredményes.

Keress minket a gurustudio.hu-n keresztül vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken:

Email: info@gurustudio.hu

Tel.: +36 70 635 8055