Az internet korában, ahol az információ áramlás is szinte fénysebességen zajlik, jól jöhet egy olyan partner, aki segít eligazodni a weboldal, webshop üzemeltetés, valamint marketing területén. Az Infinx csapata ebben abszolút megbízható partner lehet, így bátran fordulhat hozzájuk számos téren.

Infinx szolgáltatásai

Az Infinx csapat széles körű marketing és weboldalüzemeltetési szolgáltatásokkal áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnének megjelenni az online térben, vagy szeretnék még könnyebben, még hatékonyabban elérni vevő- és célközönségüket. Az Infinx csapatára az alábbiakban biztosan számíthat

 • logó és branding
 • social media marketing
 • weboldal, webshop fejlesztés
 • webshop management
 • domain regisztráció
 • tárhely szolgáltatás
 • szerverbérlés
 • rendszergazdai szolgáltatások
 • bérelhető webshop megoldások
 • UPopt – kosárérték növelés
 • árelemzés

Logó és brand tervezés az Infinx-nél

Az Infinx segítségével a grafikai tervezés az alapoktól a kivitelezésig teljes körűen megoldható. Segítségükkel mindenki bemutathatja profi szolgáltatásait, vagy épp termékeit, amit egy egységes márka arculattal karöltve még hatásosabb lehet.

Infinx weboldal és webshop fejlesztés

Az Infinx-nél olyan oldalakat készítenek, mellyel könnyedén megkeresheti egy kezdő vállalkozás is az első millióját, és még sokkal többet is! Ebben a reszponzív felhasználóbarát oldalak kifejezetten hasznosak lehetnek, melyben igen nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Bérelhető webshoprendszer az Infinx-nél

Az Infinx-nél bárkinek lehetősége van egy olyan bérelhető rendszer, használatára ami ötvözi a leltározás megkönnyítését, a disztribútorok automata összekapcsolását, a reszponzivitást és a felhasználóbarát élményt.

Infinx szerver és tárhely szolgáltatás

Az Infinx szerverei mind kiváló minőségű SuperMicro, Dell gépek, melyek állandó monitorozás alatt állnak, légkondicionált szervertermükben. A működéshez szükséges folyamatos áram szolgáltatást egyidejűleg biztosítja, hálózati áramforrás, szünetmentes tápegységek, vészeseti aggregátor és napelem rendszer is. Így tehát önnek nem kell attól tartani, hogy webáruháza elérhetetlenné válna a vevők számára.

Domain regisztráció az Infinx segítségével

Az Infinx segítségével gördülékeny, olcsó és kiváló TDL regisztrációra tehet szert, amiben több mint 500 végződés regisztrálható, a legmodernebb SSL, Site lock, Spam védelemmel, valamint Cloudflare technológiával.

Teljes körű Online marketing szolgáltatás

Az Infinxnél kérheti weboldala kereső optimalizálását, közösségi oldala üzemeltetését, elemzését, értékesítés növelését is! Ebben a hatékony szociális stratégia segíthet a vállalkozás növekedésében, a társadalmi jelenlét megőrzésében és a közönséggel való kapcsolattartásban.

Infinx elérhetőségei

Telefon: +36 30 232 6571

Email: hello@infinx.hu