Karácsonyra a szülők igyekeznek a gyerekeknek ajándékba játékot adni. A játékboltok kínálata emiatt óriási, nagyon sokféle játékból lehet választani mind értékben, kivitelben, alapanyagban, és egyéb elvárások tekintetében.

Nagyszerű ötlet lehet a kedvenc mesefilmhősével készített játékot vásárolni a gyereknek bármikor, így karácsonyra is. Hiszen ki ne látta volna, hogy a gyerekek a kedvenc mesefilmjüket, mesefilmsorozatukat szinte bármikor és bármennyi alkalommal tudják ismét megnézni és rajongva kedvelni a mesehősöket.

JÁTÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA Lányoknak

Az egyik legnépszerűbb mesefilm a Jégvarázs II. Ebben a mesében Elza, Anna egy lány testvérpár története elevenedik meg. Kalandjaik során találkoznak Olaf figurával, aki egy izgő-mozgó hóember, Svennel a rénszarvassal, és Kristoffal a barátságos fiúval. Disney mesékhez illően sok tánc és dal szerepel a filmben, amiket a gyerekek szívesen énekelnek.

Jégvarázs karakterekkel számtalan játék ötletet találsz karácsonyra is lányoknak a mesésajándékok játék webshopban , pl csudaszép ELZA és ANNA  játékbabákat, amik tudnak énekelni, puha plüssfigurákat többféle méretben, társasjátékot és puzzlet, akár óriása 3D változatban a Ravensburgertől. 

Jégvarázs játékok

Jégvarázs játékok

JÁTÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA fiúknak

A fiúk más típusú játékot szeretnek, mint a lányok. Több nekik való mesefilm látható a TV-csatornákon és a mozikban. Az egyik kedvenc a Nickelodeon rajzfilmcsatornán futó Mancs őrjárat rajzfilmsorozat. Ebben a filmben többfél szuper kutyus figyeli a rendet, és ha gond keletkezik, akkor rögtön odasietnek megoldani. Ezek a szuperképességű kutyák tudnak különböző eszközökkel repülni, autózni, vízen száguldani. 

A játékok egy része a kutyafigurák, plüssből és műanyagból, de a legnagyobb érdeklődés a különböző autók és őrtornyok iránt van. Az Mancs őrjárat játékok ideálisak karácsonyra is, főleg a nagyobb méretű őrtornyok és pályák. Ezek a játékok méretben illeszkednek a különböző vészhelyzeti autókhoz, pl. a rendőrségi, tűzoltó és egyéb autókhoz. Ezek az autók át is tudnak alakulni, így többféle játékmódban is használhatóak

Mancs őrjárat játékok

Mancs őrjárat játékok

 

JÁTÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA babáknak

De ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem. Számtalan játék készül a 3 év alatti babáknak. Ezek a termékek úgy készülnek el, hogy semmiképpen se tudjanak balesetet okozni. Ilyen az alapanyaguk, a kivitelük is. Babáknak minden alkalomra, így karácsonyra is  készségfejlesztő játékot javaslunk, amiken színes rajzfilmhősök szerepelnek.

Ezek lehetnek puha játszószőnyegek, Toot-Toot kisautók, Boribon, Maszat, Pitypang és Lili, Kisvakond fajátékok, de a legkedvesebb termékcsaládunk a Peppa malac játékok. Itt többféle plüss Peppaval és Georggal, bébipuzzle és társasjáték kapható. 

2020-as újdonság a Bing nyuszi, amellyel a youtube csatornáján találkozhatsz.

Peppa malac játékok

Peppa malac játékok

Ha több játék ötletre vágysz akár karácsonyra is,

keresd fel a mesésajándékok játék webshopot. Mind a kategóriákban, mind a keresőben és ajánlókban számtalan játékot találsz. 

Bár sokan magától értetődőnek tekintik, de a tárgyi ajándékok mellett a legnagyobb ajándék az egészségünk. Szülőként pedig nemcsak szeretnénk megadni mindent gyermekünknek, hanem azt is akarjuk, hogy egészséges legyen. Gyakori, hogy pont a fontos eseményekkor lesz beteg gyermekünk – például Karácsonykor-, ami árnyékot vet az ünnepi hangulatra. Talán a legnehezebb ilyenkor egy babával, mivel ő még csak a sírásával tudja jelezni, hogy valami gond van a kis szervezetében. Sok problémát okoz a szülőknek kitalálni, hogy mi lehet a mögöttes oka például a rettegett baba hasfájásnak. Van-e szervi oka, vagy ha nincs, ,,csak” vészeljük végig összeszorított fogakkal és füldugóval a fülünkben azt a bizonyos ,,hasfájós időszakot”? Már megpróbáltunk sok mindent, de egyre nagyobb a tanácstalanság? Van megoldás! Legyen bármilyen időszak, akár Karácsony, akár a szürke hétköznapok, a legnagyobb ajándékot megadhatjuk csöppségünknek: a baba hasfájás okozta fájdalmak végét és ezzel egy mosolygós kisbabát!

Az indiai babamasszázs egy 100%-ban természetes módszer, mely minden más módszernél hatásosabban képes megszüntetni a kisbaba hasfájást. A babamasszázs könnyen megtanulható tanfolyam formájában,  az otthon kényelmében és biztonságában még akár online is, az indiai babamasszázs DVD-vel – de ha nem áll rendelkezésre DVD lejátszásra alkalmas eszköz, más megoldás is található!  Ha esetleg kisbabánk, vagy rokonunk, barátunk és más egyéb kedves ismerősünk babája szenved a hasfájástól, ne féljünk megvásárolni ezt a szolgáltatást- akár ajándékba is!