Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra?
Az Access Bars kezelésnek ez a célja, hogy segítsen elengedni mindazt, ami akadályoz minket annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk. Képessé tesz minket arra, hogy felismerjük életünk ajándékait és azokat el is tudjuk fogadni. Megtanít minket a stressz mentes életre, ami a mai világban egy kincs.

Access Bars pontok

Az Access Bars közben

Az agyhullámok lelassulnak. Segít törölni az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. Ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Mintha megnyomnád a törlés gombot a telefonon.
Az Access Barsnak minden egyes kezelése hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Access Bars kezelés

A „kérdésekben élni” olyan eszköz, amely minden Access kurzuson az elsők között hangzik el.  A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt.

Ez a Access Bars eszköz abban zseni, hogy mindig kérdésben él és soha nem állítja, hogy mindenre tudja és csak ő tudja a választ. A rengeteg kérdés közül a legfontosabb, hogy rávilágítanak más nézőpontokra, eltörlik a korlátozásokat, elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

Access Bars kezelés elérhetőségek

Választod? Keress meg.

FARKAS ÉVI

Munkám és hivatásom, hogy a test és a lélek harmóniáját megteremtsem és a hozzám fordulók a segítségemmel egy jobb, minőségibb és boldogabb életet élhessenek.

Access Bars kérdések

  • Mennyi energiát használsz arra, hogy folyamatosan elkerüld a könnyedséget a pénzzel, a pénz teremtésével, a pénz befogadásával és áramoltatásával?
  • Mi lenne, ha ezt a hatalmas potenciált – amit eddig az elkerülésre fordítottál – a könnyedség, az öröm és az egyszerűség aktualizálására fordítanád?
  • Mindenhol, ahol elhitted, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni és hogy a könnyedség és az örömteliség köszönőviszonyban sincs a pénzzel, a pénz teremtésével, fogadásával – tehát így nem teremthetsz pénzt – azt eltörölnéd most?
  • Mik a végtelen lehetőségeid a könnyed teremtésre?
  • Használnád hozzá az Access eszközeit csak úgy könnyedén, buliból mert megérdemled?