Mindenkinek jól jön a plusz pénz és ezzel nincsenek másképp a diákok sem. Azonban nem egyszer hallható olyan hír, hogy egy-egy megbízhatatlan iskolaszövetkezet megkárosítja a gyanútlan tanulókat. Éppen ezért fontos, hogy megbízható, a diákok érdekeit szem előtt tartó szövetkezetet válasszunk, ha dolgozni szeretnénk. Diákmunkában a Műisz Iskolaszövetkezet egy teljességgel  megbízható választás lehet, akik ráadásul országos szinten is kínálnak diákmunka lehetőségeket.

Megbízható Iskolaszövetkezet

Minden tanuló számára a legfontosabb, hogy elvégzett munkájáért időben megkaphassa fizetését és a munkavégzéshez minden ügye gördülékenyen megtörténjen. A Műisz Iskolaszövetkezet mindebben tökéletes partnere lehet bármely diáknak, aki megbízható iskolaszövetkezetet keres.

1996-os lapításuk óta ugyanis taglétszámuk folyamatosan gyarapodik, mára már a 42 főt is meghaladja, miközben havi szinten 2.000-3.000 diák munkavállalót foglalkoztatnak a különböző szektorokban.

Ehhez természetesen szükséges egy megfelelő partneri hálózat is, ami az Iskolaszövetkezet esetében nagyjából 320-350 céget jelent, akik a magyar gazdasági élet minden szegmenséből képviseltetik magukat.

Iskolaszövetkezet Budapesten és Debrecenben

A Műisz Iskolaszövetkezet irodái a fővárosban és Debrecenben is várják a diákmunka lehetőségek iránt érdeklődőket, de a szövetkezet honlapja is számos lehetőséget kínál, azok számára, akik az online jelentkezést részesítik előnyben.

A Műisz Iskolaszövetkezet az alábbi fő szektorok mindegyikében kínálhat munkalehetőséget a diákok számára:

  • könnyű fizikai
  • irodai
  • informatikai
  • mérnöki
  • hostess
  • vendéglátás, kereskedelem
  • oktatás, kreatív, egyéb

Munkavállalás feltételei a Műisz Iskolaszövetkezetnél

Ahhoz, hogy valaki diákmunkát vállalhasson a Műisz Iskolaszövetkezetnél is meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak. Ezek a feltételek az alábbiak:

  • betöltött 16. életév
  • nappali tagozatos, aktív hallgatói jogviszony
  • vagy passzív hallgatói jogviszony és 25 alatti életkor

Ezen felül fontos még szemelőtt tartani, hogy a munkavállaláshoz tagsági viszonyt kell létesíteni. Ehhez a legegyszerűbb mód, ha az Iskolaszövetkezet honlapján a regisztrációs felületen létrehozzuk karrier profilunkat és már jelentkezhetünk is a szimpatikus állásajánlatokra.

Összegezve:

A Műisz Iskolaszövetkezet tehát kiváló választás lehet minden diák számára, hiszen megbízható és segítőkész partnerként állnak minden dolgozni vágyó fiatal segítségére a munkakeresésben és azt követően is.