Amikor bajba kerülünk járművünkkel, akkor értelemszerű, hogy mindenki a legbiztonságosabb, ugyanakkor leggyorsabb megoldást. Erre baranya megyei autómentőként Fehér Péter SOS Autómentési szolgáltatásait érdemes igénybe vennünk, aki Baranya megye egész területén vállalja a bajba jutott sofőröket.

Autómentés és szállítás Baranya megyében

Az SOS Autómentő Baranya megye teljes területén vállalja bármilyen típusú autó mentését és szállítását. Legyen szó az alábbi típusú járművek bármelyikéről az SOS Autómentőre számíthat:

  • dízel
  • benzin
  • benzin-gáz
  • hibrid
  • plug-in hibrid
  • elektromos.

Teherautó és furgonmentés, szállítás Baranya megyében

Amikor egy teherautó, vagy furgon bajba jut, akkor többnyire nem csak megbízható, de gyors segítségre is szükség van, hiszen adott esetben, akár egy fontos szállítmány is lapulhat a hátsó rakodó térben.

Az SOS Autómentő hívásakor biztos lehet abban, hogy Baranya megye területén a lehető leggyorsabban kiérkezik a helyszínre a segítség és megkezdődik a szakszerű mentést.

Veteránautó mentés, szállítás Baranya megyében

Amennyiben egy valóban tapasztalt baranya megyei autómentőt keresünk, akire rábíznánk értékes veterán járművünk mentését, vagy épp szállítását, akkor ebben az SOS Autómentő szintén hathatós közreműködő lehet.

Segítségükkel ugyanis még a legritkább veteránautók is abszolút biztonságban vannak, ha szállításra kerülne sor.

Mélygarázsból mentés Pécs

A mélygarázsból való jármű mentés kifejezetten bonyolult folyamat lehet, főképp egy délutáni, vagy hétvégi csúcsforgatagban. Ilyenkor a mentést ráadásul az sem segíti, hogy az ilyen helyekre minél több parkolót sűrítenek be, ami így a szabad tér rovására mehet.

Az SOS Autómentő azonban e téren is hathatós segítséget nyújthat, így mindenképp érdemes felkeresni őket, ha egy baranya megyei mélygarázsban jutottunk bajba.

Off road, rally autó mentés, szállítás Baranya megyében

Baranya megye tradicionális helyszín az off road és a rally szempontjából. A kacskaringós hegyi utak, dombok és földes mellékutak állandó vonzerőt jelentenek az ilyen sportok szerelmeseinek. Azonban amikor valamilyen technikai probléma mégis megakadályozna minket ebben, akkor a szakszerű autómentő segíthet. Természetesen az SOS Autómentő ebben is szakszerű segítséget nyújthat, még a legextrémebb körülmények között is.

Munkagép mentés, szállítás 3,5 Baranya megyében

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp érdemes szót ejteni az SOS Autómentő munkagép mentési és szállítási szolgáltatásáról is. Ez a szolgáltatás kifejezetten építkezéseken bajba jutott munkagépek esetében lehet hasznos, ahol gyakran nehezen megközelíthetők a munkagépek.

Az SOS Autómentő azonban ebben is segítséget nyújthat, amivel akár egy nagyobb csúszás is elkerülhető a munkafolyamatokban.

Amennyiben tehát Baranya megyében van szüksége autómentésre, akkor és hívja a +36 70 946 1112, vagy +36 70 660 4868-es számot és keresse az SOS Autómentőt!

SOS Autómentő elérhetőségei

Telefon:

Email:

sosautomentespecs@gmail.com

Kapcsolódó cikkek:
Egyedi, személyre szóló ajándékot keres autószerelő ismerősének? Vásároljon autószerelő műhely csavarszobor a Fémajándéktól!