Manapság egyre népszerűbbek az elektromos meghajtású járművek, melyek között egyre nagyobb teret nyernek a robogók és kerékpárok is. Segítségükkel nem csak környezettudatosabban közlekedhetünk, hanem a robogók esetében csendesebben, míg kerékpárok esetében kördülékenyebben is közlekedhetünk. Egy ilyen jármű beszerzése azonban nem mindig egyszerű feladat, így érdemes egy megbízható forgalmazót találnunk. Az alábbiakban ezért bemutatjuk a Barta-Motor webáruházat, ahol kedvünk szerint válogathatunk.

Elektromos kerékpár webáruház

A Barta-Motor webáruházban vegyesen találhat minden típusú járműből egy-egy mintadarabot, legyen szó:

  • kerékpárról,
  • elektromos kerékpárról,
  • elektromos pedelec kerékpárról,
  • elektromos robogóról,
  • elektromos rollerról,
  • elektromos tricikliről,
  • benzines robogóról
  • benzines motorról.

A Barta-Motor küldetése, hogy mindenki megkapja a számára legideálisabb közlekedési eszközt. Legyen szó robogóról, vagy tricikliről, az elektromos kerékpár a webáruházban szinte bármit megtalálhat.

Minőségi elektromos járművek a Barta-Motortól

A Barta-Motor elektromos kerékpár webáruház esetében megbízható és kiváló minőségű elektromos kerékpárokat, elektromos robogókat, elektromos rollereket, elektromos szerezhet be. Legyen szó az előbbi elektromos járművekről, vagy esetleg benzines robogóról, vagy motorról, Ezen típusú járművek és alkatrészeik esetében minőségi kínálatra számíthat a Barta-Motornál.

Elektromos robogó kínálat

A Barta-Motor elektromos robogó kínálatában a márkák között a Ztech, a Polymobil és az OPAI is egyaránt képviselteti magát. Ezek között találhatunk olyan terméket is, ahol az akkumulátor élettartama akár 8-12 év is lehet, ami így hosszútávú megoldást kínálhat bárki számára. Természetesen az egyes darabokhoz lehetőség van külön akkumulátort is rendelni, amelyet könnyedén ki is lehet cserélni, így ön biztos lehet abban, hogy elektromos robogója nem hagyja cserben energia szűke miatt.

Elektromos kerékpár választék

A Barta-Motor esetében az elektromos kerékpárok esetében is széles választékra számíthat, hiszen többféle márka terméke közül választhatja ki a tökéletes eszközt. Legyen szó Polymobil különböző színváltozatairól, vagy éppen Ztech gyártmányú elektromos kerékpárról, a kínálat rendkívül széles. A Barta-Motornál kapható villanymotorral rendelkező szerkezetek, maximális teljesítménye 300 W. Tervezett legnagyobb sebességük pedig elérheti a 25 km/órás sebességet, így ön biztonságosan és hatékonyan közlekedhet.

Elektromos járművek vásárlása

A Barta-Motor webáruházban a közlekedési eszközöket megrendelést követően házhoz is szállítják, így önnek csak várnia kell a jármű megérkezéséig. Ráadásul a járműveket teljesen összeszerelve és üzembe helyezve szállítják ki, így egyből ki is próbálhatók megrendelt járművek.

Bartamotor elérhetőségei:

Cégnév: Barta-Motor Kft.
Székhely: 6400 Kiskunhalas, Diószegi Balázs utca 2.
Telefon: +36-77 / 738-247
Email: b7robi@gmail.com