Az egykori ZeBu Baby néven ismert márka az utóbbi egy évben óriási változáson ment keresztül. Mondanom sem kell, hogy erre a változásra nagyon büszkék vagyunk, hiszen nagyon sokat dolgoztunk érte. Biztosan észrevettétek, hogy a korábban ZeBu Baby néven ismert márkánk egyik különlegessége -az újszülött baba ruha- szinte teljesen kikerült a kínálatunkból. Ez önmagában is elég nyomós ok lenne arra, hogy a Baby szócskának is végleg búcsút mondjunk, ám nem ez az egyetlen változás ami az utóbbi egy év alatt zajlott a színfalak mögött.

Kismamaruha kölcsönzés

A kismama ruha bérlését különösen ajánljuk azoknak a kismamáknak, akik egy alkalomra szeretnének olyan ruhát viselni. A Kismamaruha bérlés fotózásra irányzat nagy sikert hozott a magyar kismama fotózás tematikán belül. A kismama esküvői ruha kölcsönzése mellett fotózásokhoz is bérbe adjuk a ruháinkat, hogy minél több kismamának segíthessünk olyan terhes fotózáson részt vennie, amiről eddig csak álmodozott.

Széles választékkal állunk rendelkezésedre a kismama fotózásodhoz. A bérelhető ruháink száma 100 fölött van.

A kismama ruha kölcsönzésről szóló információkat bővebben megtalálhatod a holnapunkon: https://zebubeyou.com/hu/kolcsonzes/

Az egyedi csipke kismama ruhák gyönyörűen mutatnak a családi fotókon is. Nagyon fontos időszak a várandósság időszaka, hiszen ezekkel a képekkel kezdődhet születendő babátok babanaplója. Fantasztikus élmény a baba számára is nézegetni az anya pocakjáról készült képsorozatot évek múlva, amikor már fontos lesz számára a család és önmaga viszonyrendszerének megismerése.

A kismama fotózás jól kombinálható a családi fotózással is, ezt mindenképp érdemes kihasználni. A bővülő család, évről-évre változik, a családi portfólió frissítése minden családtag számára élmény.

Tavaszi kismama ruha fotózáshoz

A tavaszi anyagok és színek gyönyörűen mutatnak a szabadban. Leginkább a lágy esésű csipkéket, élénkebb színű ruhákat javasoljuk erre az időszakra. Az elmaradhatatlan csipke örök divatját éli.

Harmony ruha_ ZeBu Be You

A különleges kismama fotózás egyre felkapottabb, hiszen mindenki szeretné megörökíteni életének ezen csodás szakaszát. A várandós anya számára ez nem csak egy „terhes kép”, melyet nagy becsben tart, hanem örömteli élmény, melyet sosem felejt el. Biztosak vagyunk abban, hogy láttál már olyan képet, amikor az anya hasán egy szívecske, vagy egy szép virágcsokor van. Mi most csokorba szedjük számodra a legkedveltebb ruháinkat erre az időszakra.

Bővebb információért keress minket: zebubeyou.com