Fogyókúrás reggeli tippek és receptek mindig jól jönnek. Ha már régebben kezdtük el a diétát azért, mert lassan kifogyunk nemcsak a nadrágunkból, hanem az reggeli ötletekből is, ha pedig most kezdjük, akkor azért mert kevés tapasztalatunk van, hogyan csináljuk jól!! Pláne fontosak a jó reggeli receptek, reggeli ötletek a Regenor diétához, ha meg akarjuk “váltani a világot”!

Hiába vagyunk csodás teremtések, ha nem érezzük magunkat nagyon jól, és úgy gondoljuk, vékonyabban jobb lesz majd! Ez így is van, hiszen ha nincs rajtunk felesleges zsír, rendszeressé vált már a testmozgás, elkerültük a cukros ételeket, a sok szénhidrátot, akkor megveregethetjük majd a vállunkat!

Tehát indulhat is a projekt!

Amit tudunk már az elején, hogy éhezni nem szabad! Ez egy teljesen biztató, megnyugtató kiinduló pont, ugyanis éhezni nem is szeretünk!

Az eddigi fogyókúráinkban többen kipróbáltuk már mindenfélét! Ettük azt a sok zabot joghurttal, gyümölccsel vagy a  „csak gyümölcsöt délelőtt” fogyókúrát is kipróbáltuk már, esetleg a 90 napos káposztalevesest is, sorolhatnánk. Viszont valahogy mindegyiknél éhségérzet gyötört, vagy ott motoszkált a fejünkben, hogy mikor ehetünk mááár.

Ennek vége! Most miénk a világ, ehetjük a jót úgy, hogy ígéretes fogyásnak nézünk elébe!!

Nem mindegy, hogy zabpehely vagy rántott hús, szalonnával! Jól hallottad!

Nyugodtan lehet zsíros ételeket fogyasztani reggelire! A Reg-Enor diéta erről szól!

Furcsálljuk a módszert? Mert nem tudjuk a titok nyitját:

Ennek a diétánk a lényege, a  szervezet salaktalanítása: a máj, az epe a hasnyálmirigy javuló működése, amelynek hozadéka a fogyás!

Hogy pontosan mit ehetünk a diéta alatt? Olvassuk el a következő cikket:

7+1 „REGENOR” REGGELI TIPP – RECEPTEK, ÖTLETEK REG-ENOR DIÉTÁHOZ

 

Ha inkább más jellegű  diétához keresel fogyókúrás reggeli tippeket, olvasd el a népszerű Fogyás Coachinggal oldal cikkét:

 

Diétás reggeli ötletek képekkel