Ennek a weboldalnak az a célja, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtson a fog implantátumokról és a fogbeültetés menetéről, a fogorvos választás fontosságáról.

Ez a témakör az, ami mindenkinek szól. Aki még teljes fogsorral büszkélkedhet, akkor szájüregének megóvása miatt érdemes tájékozódni, akinek hiányos a fogazata, akkor a további problémák megelőzése érdekében.

Az idő múlásával előbb vagy utóbb mindenkinek meg kell válnia egyik másik fogától. Az elvesztett fogakat mielőbb pótolni kell. Nem is sejtjük, hogy a szájüregben maradt fogak milyen gyorsan elkezdenek rendeződni a hiány felé és folyamatosan alakulnak ki a problémák: a szomszédos fogak bedőlnek, a csontállomány leépül, már nem lesz optimális a rágási funkció, megváltozik a hangejtés, ezzel a beszéd, sorolhatnánk.

 

Sokan információ hiányában nem fordulnak időben fogorvoshoz.

Romlásnak indult fogaink – legyen az oka akár az elégtelen szájhigiénia vagy akár az a ,,fránya genetika” – kihúzása sok esetben elkerülhető és gyökérkezeléssel a fog élettartama akár évekkel is meghosszabbítható. Noha a kezelés sokaknak elsőre meglehetősen ijesztően hangzik, sok fogászati klinika biztosít pácienseinek fájdalommentes és gyors kezelést.

Az utólagos „ha ezt tudtam volna!” , már túl késő lehet a probléma visszafordítására.

A Fogimplantátum A-Z –ig  weboldalon választ talál a szájüreg higiéniájával összefüggő-, a hagyományos fogpótlással és a fogimplantátumokkal kapcsolatos kérdésekre:

Az információinkat videókkal szemléltetjük, hogy közelebb hozzuk a tudományt a gyakorlathoz, a megoldáshoz, az egészséghez.

Egészséges mosollyal a holnapért!

Kapcsolódó cikkek:

Vicces ajándék fogorvosoknak

Legjobb vicces ajándék orvosnak