A családban, az ismertségi körödben vagy baráti körödben sok igazi könyvmoly található? Akkor a legegyszerűbb ajándék szinte bármilyen alkalomra a könyv. Van-e jobb, mint egy könyvet kapni ajándékba? Igen, ha többet kapunk. Erre jó megoldást jelenthetnek a könyvesboltok által összeállított könyvcsomagok, melyeket akár otthonunk kényelméből is beszerezhetünk, például egy könyv webáruház oldaláról. Mutatunk is egy szuper beszerző helyet!

Hallottál már a Scifimarket.hu könyv webáruházról?

A Scifimarket.hu egy olyan magyar könyv webáruház, ahol sci-fi, fantasy, horror, krimi, romantikus, és még rengeteg más témával foglalkozó könyveket találsz. Hatalmas könyvkínálattal rendelkeznek, és a magyar, illetve a külföldi szerzők könyveit akár regisztráció nélkül megvásárolhatjuk. Kedvezményeket is kínál az oldal, például ingyenes szállítást bizonyos vásárlási összegek felett, valamint ajándékokat a vásárláshoz. Emellett jól átgondolt könyvcsomagok nagy választékával is rendelkezik.

Miért válassz könyvcsomagot?

Sok összefüggő könyvsorozatból találsz csomagajánlatot az oldalon, ami egyszerűbbé teszi a vásárlást. Ráadásul, ha több dolgot vásárolsz együtt, akkor az egy könyvre jutó szállítási költség is kevesebb lesz.

Mindezeken túl számos előnnyel jár, ha könyvcsomagot vásárolsz:

  1. Költséghatékony, mert gyakran csomagban kedvezőbb áron érhetőek el a könyvek. Így egy a kedvenctémakörből, vagy műfajból is akár egyszerre többet beszerezhetünk pénztárcabarát módon.
  2. A könyvcsomagok változatos témákat és műfajokat is ötvözhetnek egy csomagban. Ez ideális azoknak, akik változatosságra vágynak az olvasmányaikban.
  3. Egyszerűen hozzájuthatunk egy adott sorozat vagy szerző teljes gyűjteményéhez.
  4. Egyszerűbb a vásárlás, hiszen nem kell külön-külön keresgélni és megvásárolni a könyveket.
  5. A könyvcsomagok kiváló ajándékok lehetnek a könyvimádók számára.

Könyvcsomagok a Scifimarket.hu webáruházban

  1. Könyvcsomagok a sci-fi imádóknak

A bolt nevéből már tudható, hogy a sci-fi műfaja hangsúlyos az oldalon. Nemcsak a legújabb regényeket találjuk meg a kínálatban, hanem például klasszikusokat is, mint a Dűne könyvek Frank Herbert tollából, melynek első kötete 1965-ben látta meg a napvilágot.  A teljes Dűne trilógiát megszerezhetjük egy csomagban, és a hozzátartozó előzmény könyveket is.

Szintén a sci-fi klasszikusok közé tartozik, a látványos filmekről is híres Star Wars. A rajongók olyan könyvcsomagokhoz juthatnak hozzá mint: az eredeti Star Wars vagy a teljes Star Wars folytatás könyvtrilógia. Még ezeken kívül számos, a Star Wars világához köthető könyvcsomag érhető el az oldalukon.

A sci-fi rajongók hozzájuthatnak egy csomagban a teljes Térség, illetve a Szolgálólány meséje című könyvsorozatokhoz, de az Asimov rajongóknak is érdemes ellátogatni az oldalra hiszen az Alapítvány, a Robot és a Birodalom könyvsorozatokat egy csomagban tudják megvásárolni.

A könyvesbolt gondolt azokra is, akik még ismerkednek a műfajjal. Számukra egy 3 könyvből álló kedvcsináló könyvcsomagot is összeállítottak.

  • Könyvcsomagok a fantasy világába menekülőknek

Ebben a műfajban is széles a választék. Megtaláljuk a kínálatban a sorozatként is népszerű The Witcher (magyarul Vaják könyvek) 8 könyvét egy csomagban. Az elmúlt évek nagy port kavart sorozata a Trónok harca is felbukkan kínálatban, és az eddig megjelent 5 könyvet egy csomagban vásárolhatjuk meg.

Ha már fantasy, akkor J. R. R. Tolkien. Az által írt Gyűrűk ura trilógia és Hobbit című alkotás is egy könyvcsomagban elérhető. De a 2000-es évek elején megjelent Alkonyat könyvsorozat is megtalálható a kínálatban.

A könyvesbolt a fiataloknak pedig külön összeállított egy kedvcsináló fantasy könyvcsomagot is.

  • Fiataloknak szóló könyvcsomagok

A legismertebbek ebben a témakörben talán a Harry Potter könyvek, melynek a rajongói táborát a látványos mozifilmek csak tovább duzzasztották.  A sorozat összes kötetét egyben keménytáblás vagy puhatáblás kivitelben vásárolhatunk meg.

A kínálatban még egyéb, megfilmesített fiataloknak szól könyvsorozat megtalálható, mint például Az Éhezők viadala, A beavatott, Enola Holmes, Narnia vagy az Útvesztő könyvsorozat.

  • Könyvcsomagok a krimi rajongóknak

Nem csak a krimirajongókra gondoltak, hanem azokra is, akik ismerkednek ezzel műfajjal. Számukra jó választás lehet a „3 krimi könyv csomagban kedvcsinálónak” csomag.

A kínálatban megtalálhatjuk a nagy klasszikusokat, mint Maurice Leblanc-tól az Arséne Lupin sorozatot, a Sherlock Holmes könyvcsomagokat, vagy Agatha Christie regényeit egy csomagban.

  • Könyvcsomagok a romantika kedvelőinek

Ebből a műfajból is nagy választék található az oldalon. Bors Brown több regényciklusa is elérhető egy csomagban, mint például Az Arab könyvek (1-6.), Maffia, Elit vagy a Gyalázat trilógia.

Természetes a kínálatból nem maradhat ki az elmúlt évek egyik legnépszerűbb 8 könyvből álló sorozata sem, a Julia Quinn által írt Bridgerton család, amiből néhány éve még sorozat is készült.

Mindezeken kívül több műfaj könyveiből találsz még könyvcsomagokat az oldalon. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be a kedvenceidet egyben. Válassz a könyvcsomagok közül, és merülj el egy varázslatos világban vagy kalandozz a sci-fi univerzumok végtelen tájain!

Fotó:

Caio  : https://www.pexels.com/hu-hu/foto/homaly-elmosodott-konyv-konyvoldalak-46274/

ALT -cím:

lapozódó könyv