A Céges édesség célja, hogy finoman és édesen lopjuk magunkat a partnereink, leendő ügyfeleink és munkatársaink szívébe.

A Cégesédesség átlagos édességként kezdte, aztán mi adtunk neki a nevünket, a logónkat, az üzenetünket. Így egyedi lett, emlékezetes.

Mosolyt és vidámságot ajándékoztunk vele. Te is ezt szeretnéd? Segítünk választani.

Céges édesség típusok

A céges édesség ölthet csokitallér, csoki kocka vagy éppen szaloncukor és bonbon formát is.

A kérdés az, melyik forma és ízvilág illik jobban az aktuális alkalomhoz, ünnephez, kampányhoz. Mekkora üzenetet, képet, logót szeretnél megmutatni?

Reklámcsokoládé

A reklámcsokoládé lehet kisméretű 5 grammos, vagy 25 grammos logózható csoki is. De választhatsz csokitallért is, ami kb. 3,5 cm átmérőjű, ét- vagy tejcsokoládéból készítve. A tejcsoki arany fóliába csomagolva, az étcsoki piros fóliába csomagolva, öntapadó címkével egyediesíthetők és logózhatók.

Szaloncukor

A céges szaloncukor logózott fóliában fogja díszíteni a karácsonyfákat széles e világon. A tökéletes karácsonyi ajándék, kollégának és ügyfélnek egyaránt. Választható kakaós-rumos, kókusz, marcipán, rumos-diós, vajkaramella, mogyorókrémes, csokikrémes, erdei gyümölcs krémes, madártej krémes, pisztácia krémes, tejkrémes, Baileys likőr (alkoholos) ízű céges ajándék.

Drazsé

A színes drazsé, ami csak a mosolygó szádban olvad, kapható műanyag dobozban vagy üveg tárolóban is, ami remekül mutat a főnökök asztalán is.

Bonbon

Bonbon például 1 grammos marcipán desszert formájában. Alkoholos meggyes, narancsos ízben. Már érzed is íz ízét, igaz? Megjegyeznéd melyik cégtől kaptál ilyet ajándékba?

Céges édesség termékminta

A cegesedesseg.hu oldalon lehetőség van arra is, hogy termékmintát kérjük. Menő, igaz?

Ők értik, hogy szépséges finomságok közül nehéz választani. Ezért szükség lehet termékmintára, amit a munkatársaktól kérhetünk, és a futárral el is küldik nekünk!

Céges édesség a Te cégedre formálva

A céges édesség célja, hogy a cégem, az üzenetem célba juttassa. De vajon a legjobb pont most, erre a kampányra, erre az ünnepre, erre az üzenetre?

A cegedesseg.hu ebben sem hagy magunkra minket. Örömmel segítenek kiválasztani a céghez és alkalomhoz illó édességet, ÉS a legjobban illő emblémázási eljárást is.

Finom édesség, szépséges minőség, profi cég. Mi kell még?

Kapcsolódó cikkek

Éttermi szoftver – ha gyors és megbízható megoldást keresel

Az étterem nyitás feltételei 2022-ben

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak 2021-ben

Karácsonyi ajándék apukáknak – mit vegyek karácsonyra apának?

Mit vegyek karácsonyra annak, akinek mindene megvan?

Karácsonyi ajándék kollégának, munkatársnak