Speciális, minőségi műanyag lemez, vagy fólia technológiára lenne szüksége? A Renolit cégcsoport rendelkezésére áll. A világ egyik vezető műanyag fóliagyártó cégcsoportjának tagjaként biztos lehet benne, hogy széleskörű szakmai tapasztalattal és minőségi termékekkel találkozik a cégnél.

Renolit történelem

A Renolit Magyarország Kft. immáron 2006. áprilisa óta jelen a piacon, mint a Renolit cégcsoport által gyártott műanyag lemezek és fóliák hazai, és regionális képviselete.

Leánykori nevén már 1990-től működött a cég hasonló kereskedelmi és műszaki tevékenységgel, akkor még Solvay Kémia Kft Ipari Fólia ágazata, illetve Pannon Aldra Műanyagipari Kft néven.

Renolit Kft tevékenysége

A Renolit Kft jelenleg a családi tulajdonú Renolit csoport német, spanyol, angol, holland, kínai, olasz és francia gyáraiból, vállalataiból szállít be Magyarországra különböző célú műanyag fóliákat, lemezeket, és látják el ezek műszaki és kereskedelmi képviseletét.

Renolit Kft célja

A Renolit cégcsoport, a világ egyik vezető műanyag fóliagyártó cégcsoportja által adott háttérrel arra törekszik, hogy saját és kollégái széleskörű szakmai ismeretei által elősegíthesse a vevői elégedettség, a hosszú távú, sikeres üzleti kapcsolatok kialakítását.

Legyen szó tetőszigetelésről, nyílászáró fóliázásról vagy akár gyógyászati célú orvos szakmai eszközökről a Renolit Kft. mindenki rendelkezésére áll.

Renolit megoldások az építőiparban

Az építőiparban a Renolit innovatív megoldásokkal áll minden érdeklődő számára. Elég csak megemlíteni a minőségi Alkorplus tűzgátló fóliát, melynek segítségével bármely ingatlan tetőszerkezetét, vagy akár belső terében is kialakítható egy-egy tűzgát rész.

A Renolit termékeinek sokszínűségét mutatja, hogy azokat nem csak tetőszigetelésre, de pince, vagy alagútszigetelésre is felhasználhatók, nem beszélve a csatornák, gátak, vagy olajtárolók szigetelésére.

Renolit megoldások az irodákban

A Renolit az irodák életébe is elhozza az innovációt. Kínálatukban a különböző árnyalatú matt, bőr, szőrös, vagy ásványi anyag mintás fóliák is megtalálhatók, amik segítségével egészen egyedi megjelenést kölcsönözhetünk az irodai mindennapokba is. Ez egy olyan cég esetében, ahol professzionális ám mégis egyedi képet szeretnének sugallni, azok számára a Renolit tökéletes megoldás lehet.

Renolit megoldások a gyógyászatban

A Renolit Kft. azonban nem csak az iparban és az irodai életben van jelen, hanem a gyógyászat terén is képviselteti magát.

A Renolit cégcsoport két stratégiai ágazata is foglalkozik orvosi-, gyógyászati felhasználású termékekkel, melyek egy részét Magyarországon is értékesíti. Ezek között megtalálhatók vizelet-, vagy salakanyag elvezető zacskóhoz fóliák, és egyéb, gyógyászatban és betegségmegelőzésben is használható fóliát.

A világ piacvezetőjeként kínálatukban találhatunk tasakokat, és ezekhez csatlakozó tartozékokat vérhez, vérkészítményekhez, vérplazmához, infúziós zacskókhoz és készítményekhez, a legkritikusabb orvosi célokra is.

Renolit Kft elérhetőségei

Cégnév: RENOLIT Magyarország Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.
Telefon: +36 1 457 8164
Email: renolit.hungary@renolit.com


Kapcsolódó kifejezések: műanyag sztreccsfólia