A laptop ma már nélkülözhetetlen eszköze fiatalnak, idősnek egyaránt! Gyakran nagy igénybevételnek vannak kitéve, sok munkaórát teszünk bele egy-egy készülékbe. A laptop akkumulátor az a része a gépnek, amitől mobillá változik és bárhol, bármikor tudjuk használni, amíg csak van benne töltés.
Sajnos ez az egyik legérzékenyebb és leggyorsabban elromló lakatrész is egyben. Ideális esetben 4-5 évet kellene bírniuk, de gyakran 1-2 év után tönkremennek vagy annyira lecsökken a használhatósági idejük, hogy cserére szorulnak.

Laptopakkumulator.eu webáruház

Ennek az óriási igénynek a minőségi kiszolgálását tűzte ki célul a Reborn 2016 Elektronika Kft. Cégünk 2016-ban alakult, azzal a céllal, hogy vásárlóinkat megfizethető áron tudjuk kiszolgálni laptop akkumulátorokkal.
Ma már kínálatunk folyamatos bővítéseként laptop töltőket és sok más kiegészítőt is forgalmazunk. A laptopakkumulator.eu webáruházunkat 2018 januárjában indítottuk, ahol több száz termék között böngészhetnek az érdeklődők.
Kedves és segítőkész ügyfélszolgálatunknak és a kedvező árainknak köszönhetően eladásaink száma folyamatosan növekszik. Termékeink között megtalálható a laptop akkumulátor, laptop töltő adapter, tápegység, melyeket a legalacsonyabb piaci áron kínálunk, de természetesen nem a minőség rovására.

Laptopakkumulator.eu szállítás

Szállítási feltételek a raktáron lévő termékek esetében

13:00 óra előtti leadás esetén a következő munkanapon.
13:00 óra után leadott megrendeléseket 2 munkanapon belül szállítjuk.
FoxPost csomag automatába történő kézbesítési mód választása esetén a megrendeléstől számított 48 órán belül átveheti a cél automatából.

Szállítási feltételek a külső raktáron lévő termékek esetében

Külső raktáron lévő termékek a megrendeléstől számított 6-8 munkanapon belül elérhetőek.

Személyes átvétel

Budapesten személyes átvételre is van lehetőség a 1013 Bp., Pauler u. 7. sz. alatt lévő „Szamóca gyermekbolt” átvevőpontunkon H – P: 10:00 – 18:00 között.
Raktáron lévő termékek esetén az átvétel 1-4 munkanapon belül lehetséges az SMS értesítésünket követően. Az átvevőponton történő fizetésre sajnos nincsen lehetőség, kizárólag a webáruházban megrendelt és előzetesen bankkártyával vagy előre utalással kifizetett termékeket van mód átvenni.


• Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 30/ 2931 140-es telefonszámon vagy az info@laptopakkumulator.eu email címen. https://laptopakkumulator.eu/