A Disney Bazár internetes webshopban újszülöttek és kisgyermekek számára szükséges termékeket vásárolhatnak meg az érdeklődők. Egy kisbaba érkezése fárasztó időszak lehet, ám a honlapon található termékek többsége egyaránt megkönnyíti a babavárást és az első időszakot is.

Disney babatermékek a Disney Bazár webshopján

A Disney Bazár webshopjában az érdeklődők számos Disney babatermék közül válogathatnak. Megtalálható többek között babakocsi, babaápoláshoz szükséges kád vagy éppen bili, de többféle bababútor és higiéniai eszköz is.

Disney babatermék fajtái

1. Babakocsi

A babakocsik között manapság van már multifunkciós, két funkciós, sport, illetve iker- és testvérbabakocsi. Az ezekhez szükséges kiegészítőkről sem feledkeztek meg, hiszen a Disney Bazárban vásárolható pohártartó, napernyő és szúnyogháló is babakocsikra.

2. Babaápolási termékek

Az összecsukható babakádtól kezdve a bálnás bilin át egészen a kék, fiús változatig, szinte minden megtalálható a webshopon. A termékek mindegyike könnyű és pont emiatt egyszerűen szállíthatóak. Utazás során az összecsukható fürdető hatalmas segítség a szülők számára, hiszen a többi holmi mellett kis helyet foglal el az autóban.

3. Bababútor

A babaszobába szükséges bababútor mellett lehetőség van válogatni a babatakarók, a függönyök, a babapólyák, a díszpárnák és a matrac huzatok között egyaránt. Ezek mindegyikéből van kislányos és kisfiús változat is.

Mindezek mellett az érdeklődők etetőket, textil pelenkákat, pelenkatartó neszeszereket, de még baba hálózsákot is nézhetnek a gyerkőc számára. A Disney Bazár tehát egyszerre kínálja az összes babaváráshoz szükséges terméket. Könnyedén a kosárba helyezhetőek és megrendelhetőek a termékek, amelyeket kedvező áron vagy éppen ingyenes szállítanak házhoz.

Forgalmazott márkák

A forgalmazott márkák között szerepel a FreeOn, az Apollo, a Bubaba, az Iplay és a Lorelli. Utóbbi gyártja a hálózsákokat télre és nyárra egyaránt. Az IPlay a nevéből adódóan játékokkal járul hozzá a webshop sikereihez, míg a Bubaba főként babafészkekkel segíti a kismamák életét. Az Apollo kisautóival vonzza a fiús anyukákat, illetve ott van még a FreeOn, amely a babakocsik mellett etetőszékeket és a babakádakat is forgalmaz.

Minőségi Disney babatermékek

A Disney Bazár nem csak széles választékkal várja a leendő szülőket és rokonokat egy-egy vásárlás erejéig. A webshopon csak és kizárólag minőségi darabokat találni, hiszen a ruhák textilből, a babakocsik pedig tartós anyagokból készültek. A nevéhez hűen a legtöbb darabon valamelyik Disney hős szerepel. Ilyen például Mickey egér, Plútó kutya, a 101 kiskutya, illetve a Micimackó mese karakterei.

Miért válaszd a Disney Bazár webshopját?

A Disney Bazár amellett, hogy a legtöbb gyermekváráshoz szükséges terméket egy oldalon kínálja, mindezt még minőséggel is megspékeli. A gyors és kedvező szállítási feltételek pedig még többet adnak hozzá az amúgy is sikeres webshop hírnevéhez.

A Disney Bazár elérhetőségei

Cégnév: Medicpoint Kft.

Székhely: 1155 Budapest, Rekettye utca 63.

Telefon: +36309647833

Email: info@disneybazar.com