Senki sem születik úgy, hogy tudja, hogyan kell lakást eladni. Az iskolában sem tanítják ezt. Pedig a legtöbb embernek ingatlana a legnagyobb vagyontárgya. Tehát nem mindegy, hogyan sikerül a lakás eladás. Nem mindegy, hogy mennyiért sikerül eladni és milyen sokáig tart az eladás. Alapvetően mindenki arra vágyik, hogy minél gyorsabban és a lehető legtöbbért sikerüljön a lakás eladás. Vagyis a cél profi lakás eladás. Ezért hoztam létre az IngatlanAngyalt, hogy ebben segítsek az ingatlan eladóknak.

Az IngatlanAngyal szolgáltatásai azoknak szól, akik úgy döntenek, egyedül, ingatlanos nélkül adják el ingatlanukat. Megmutatom, hogyan add el ingatlanodat gyorsabban, többért és kevesebb stresszel, vagyis hatékonyan.

Profi lakás eladás – 7 hasznos tipp ingatlan eladóknak

  1. Projektként tekints az ingatlan eladásra! Sokan ott rontják el az ingatlan eladást, hogy lebecsülik a feladatot. Márpedig az ingatlan eladás nem sima rutin, mindennapi tevékenység, hanem projekt. Az ezzel kapcsolatos tanácsokat itt olvashatod.
  2. Már az ingatlan eladás folyamat legelején ellenőrizd le a tulajdoni lapot! A tulajdoni lapról az eladók számára fontos tudnivalókat itt találod. Azt, hogy a tulajdoni lapot hogyan kell lekérni és letölteni, azt pedig itt.
  3. Nagyon fontos, hogy az ingatlan hirdetéshez jó fotókat használj. Ehhez ad itt profi ingatlan fotós ingatlan fotózás tippeket.
  4. Örökölt ingatlan eladása esetében is van mód arra, hogy a legtöbbet kihozd az ingatlan eladásából. Erről itt olvashatsz. Többek között az örökölt ingatlan eladása utáni adózásról is szó van a cikkben.
  5. Lehet, hogy nem hallottál még róla, de ha a lakásodat felkészíted eladásra, akkor többért és gyorsabban tudod eladni azt. Ezt nevezzük home stagingnek. Home staging tippekről bővebben itt olvashatsz.
  6. A hirdetés nagyon fontos része az ingatlan eladásnak. Ingyenes ingatlan hirdetésről szóló cikkemben megtudhatod, hol lehet ingyen ingatlant hirdetni és érdemes-e.
  7. Az energetikai tanúsítvány legfontosabb tudnivalóit összefoglaltam az eladók számára, amit itt olvashatsz el.

Miben segít az IngatlanAngyal?

Abban, hogy az ingatlan eladók saját erőből képesek legyenek eladni ingatlanukat. Megértsék az ingatlan eladási folyamat kritikus lépéseit, és tudják, mikor, mit kell csinálni. Továbbá, hogy megtanulják a home staging lényegét és azt alkalmazni is tudják.

Mindenkinek másképp kell segíteni. Van, akinek ez nehezebb, másnak meg az. És persze sokféle embernek sokféle problémája van az ingatlan eladással kapcsolatban. Tanácsadó és coach képzettségem is van. Mindkettőre szükség van itt.

Az a célom, hogy ügyfeleim sikeresen el tudják adni  lakásukat vagy házukat. 1-2-3 millió forint ingatlanközvetői sikerdíj kifizetése helyett jobb alternatívát kínálok. Igaz, ez az út munkával jár. De ahogy ezt már sok példa bizonyítja, megéri.

Ha gyorsabban, többért és kevesebb stresszel akarod eladni lakásodat, kattints ide!

Elérhetőségek:

Magyari Éva
ingatlan eladás tanácsadó, home staging szakértő, közgazdász

ingatlanangyal.hu
https://www.facebook.com/ingatlanangyal.hu

e-mail: info@ingatlanangyal.hu
mobil: +36 30 966 1035