Hallottál már az Access Bars-ról és annak eszköztárának természetes stresszoldó hatásairól? Ha esetleg még teljesen új neked ez a terület, nyugodj meg, nem vagy egyedül. Hazánkban egyelőre igen kevesen ismerik ezt a módszert, pedig minden adott, hogy forradalmasítsa a természetes stresszoldás eddigi módszereit. Bemutatom neked az Access Bars-t.

Mi az Access Bars?

Az Access Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni ezen a bolygón. Lényegében 32 pont/terület a fejen. Ezek a Barok. 

Vagy elhisszük, hogy a tudomány mai állása szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják – ami az első lépés az egészség megbomlása felé. Így amikor Bars kezelést  kapsz, az kioldja ezt a sejtekre gyakorolt negatív hatást, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, ezáltal hozzájárulva a test egészségéhez.

Hihetetlen?

Mégis, amikor “futtatják a Barjaidat” (tehát kezelést kapsz), az olyan, mintha újraindítanád, töredezettség-mentesítenéd a számítógépedet. Pusztán azáltal, hogy az agyadban eltárolt összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat kisöpri ez a kezelés, hogy ne akadályozzanak téged a fejlődésben, továbblépésben.

Természetes stresszoldás?

Egy Access Bars kezelés alatt a Bar pontok érintésével feloldódnak, semlegesítődnek a gondolatok, érzelmek, hiedelmek, nézőpontok, minták, blokkok stb. elektromagnetikus töltései, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken. Így tudod majd könnyebben venni a mindennapos akadályokat, hiszen ezáltal más nézőpontjaid lesznek az egész életről, és a problémák nehézségéről. Egy nagyon kedves barátom azt mondta egy kezelés után, hogy “Ez a cucc jobb, mint 2 Frontin!” 🙂

Szeretnél többet megtudni?

Ismerd meg Zsoldos Viola Access Bars facilitátort, aki segíthet Neked hátrahagyni a mindennapi stressz okozta fáradalmakat. Tudj meg többet a zsoldosviola.com oldalon.