Úgy tartja a mondás, hogy egy otthon soha nincs készen, folyamatosan változik a benne lakók igényeihez, lehetőségeihez és életmódjához igazodva. Lakásfelújítás, költözés, építkezés kapcsán mindig előkerül a bútorvásárlás kérdése. Ma már nagyon könnyű online rendeléssel beszerezni új bútorainkat. A házhozszállítás révén már 1-2 héten belül nálunk lehet a vágyott új bútor.

Puha tapintású anyagok, kényelmes szövet- és bársony fotelek, étkező székek, alacsony és magas bárszékek, tömör fa asztalok, bővíthető étkezőasztalok, íróasztalok, forgószékek, hintaszékek, tároló bútorok, kárpitozott ágyak, gyerekbútorok, lámpák, dohányzóasztalok, különleges villanykapcsolók – nálunk mindezt megtalálod!

Magyarországon egyedülállóan szorosan együttműködünk egy lakberendezővel, így ingyenes lakberendezési tanácsadást is kérhetsz, vagy levásárolható egy órás lakberendezési beszélgetést is tudsz rendelni a bútor webshopban!

kerek étkezőasztal székekkel, bútor, étkező bútor, fa bútor, szövet szék

hangulatos étkező


Blogbejegyzéseinkben a legújabb trendekről, és praktikus ötletekről írunk.
www.myhomestyle.shop

 

buklé szövet fotel, bútor, olvasófotel, krémfehér fotel

krémfehér buklé fotel

https://myhomestyle.shop/Fotelek

Egyedi és feltűnő design-ra vágysz? Elsőként itthon bevettük kínálatunkba a lengyel Vectis gyártó design kapcsolóit és konnektorait, melyek felteszik az i-re a pontot a lakásban vagy házban. Nagyon egyedi stílusúak ezek a kapcsolók, retro stílushoz és kortárs modern stílusú otthonhoz is illenek.

 

design kapcsolók, konnektorok, fekete kapcsoló, fehér kapcsoló, arany kapcsoló

design kapcsolók

A bútor és kapcsolók mellett kapcsolási rajzot is rendelhetsz, amiben otthonod villamos kiállásait tünteti fel a lakberendező. Így akár komplett lakásfelújítási projektedet is megtervezheted a webshopon keresztül. 

Bármilyen kérdés esetén is állunk rendelkezésedre, bútor választás vagy lakberendezési tanácsadás kapcsán! Nézz körül bátran webshopunkban! Foglalj időpontot, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben! Dőlj hátra, mindenben segítünk! Személyre szabott bútorozási tervet és bútor terméklistát is kérhetsz!

A hátradőléshez ajánljuk kényelmes kanapéinkat is!

kinyitható kanapé, ággyá nyitható kanapé, lehajtható kanapé, kanapéágy, szürke szövet kanapé

kinyitható kanapé

Nagy, kényelmes, magas háttámlájú kárpitozott ágy a vágyad? Nálunk ezt is megtalálod! Tűzött, steppelt franciaágyak, ágyneműtartós ágyak, szövet kárpitozású ágyak, bársony kárpitozású ágyak – mind-mind elérhetőek a bútor webáruházban.

 

kárpitozott ágy, kárpitos ágy, franciaágy, magas fejtámlájú ágy, magas ágy, magas háttámlájú ágy, ágyneműtartós ágy, ágyneműtartós fiókos ágy, ágy tárolóval

kárpitozott ágy

 

Gyermeked szobáját is be tudod rendezni bútoraink segítségével. Gyerekszobába alkalmas tárolókat, ágyakat, gyerek íróasztalt, gyerekszoba kiegészítőket is találsz bútor webshopunkban!

Tudjuk, milyen fontos, hogy a gyerekszoba hangulatos legyen és emellett praktikus is! Ezért sok tárolóra van szükség, melyek vidám színei fel fogják dobni a szobát! Igazíthatod lányos vagy fiús színvilágúra is!

tároló bútor gyerekszobába, kamasz szoba, színes gyerekbútor, szekrény gyerekszobába, fiús szoba, tanulósarok

gyerekszobai tárolás

Várunk webshopunkban szeretettel! Rendeld meg bútorod tőlünk, minőségi szolgáltatásokkal várunk!